Specialisten

Nieuwbouw in Badhoevedorp; regel je financiering via de Hypotheekshop Badhoevedorp!

Dankzij het omleggen van de A9 wordt er de komende jaren flink gebouwd in Badhoevedorp. In totaal komen er maar liefst 1200 woningen bij. Park Quatrebras, deelplan A van het gehele nieuwbouwplan, gaat bijna in de verkoop. Dit deelplan bestaat uit een divers woningaanbod met zowel hoek- als tussenwoningen, op kavels van circa 140 m2 als luxe vrijstaande woningen op kavels tot circa 895 m2. Badhoevedorp is een aantrekkelijk dorp om te wonen. In circa vijftien fietsminuten ben je in hartje Amsterdam, en dat terwijl je zelf woont in een landelijk gebied. Wel de lusten, niet de lasten van de drukke stad! Voor veel mensen is dit één van de redenen om te kiezen voor een nieuwbouwwoning in Badhoevedorp.

Voor onafhankelijk hypotheekadvies kun je lokaal goed terecht. Hypotheekshop Badhoevedorp weet wat er allemaal komt kijken als je kiest voor een nieuwbouwwoning in Park Quatrebras. Op financieel gebied is Hypotheekshop Badhoevedorp expert in het vinden van de meest passende hypotheek bij de klant. Het grote voordeel van hypotheekadvies via de Hypotheekshop is dat zij werken met alle mogelijke hypotheekverstrekkers. Er is dus veel keuze. Ook is het mogelijk om via Hypotheekshop Badhoevedorp een hypotheek af te sluiten bij Triodos Bank. Deze bank werkt maar met een beperkt aantal hypotheekadviseurs samen.

de hypotheekshop

“Als je je oog hebt laten vallen op een nieuwbouwwoning waarvoor financiering gewenst is wil je snel uitsluitsel over de mogelijkheden. Zeker wanneer je je in een uitzonderingspositie bevindt, bijvoorbeeld als je zelfstandige bent, een parttime baan met het ondernemerschap combineert of wanneer je elders nog een huis hebt, bijvoorbeeld voor de kinderen. Hypotheekshop Badhoevedorp heeft hier ruime ervaring mee en kan daardoor snel uitsluitsel geven over de financiële mogelijkheden”, vertelt Erwin Nissa, hypotheekadviseur bij Hypotheekshop Badhoevedorp.

Voor nieuwbouwwoningen geldt dat wanneer deze voldoen aan een aantal milieu-eisen, de koper van de woning in aanmerking kan komen voor een hypotheek met een rentekorting tot wel een halve procent. Ook daarover geeft Hypotheekshop Badhoevedorp graag advies. “Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Wij zien u graag in onze vestiging!”

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.