Lokaal nieuws donderdag 02 maart 2023

Bouwaansluiting en bouwplaatsinrichting zelf regelen? Of laat u het over aan de specialisten?

Als u een nieuwbouwproject start, dan wilt u zeker zijn dat uw bouwplaatsinstallatie op tijd klaar is. Helaas loopt de wachttijd op een grootverbruikaansluiting steeds verder op. Maar wachten op de juiste aansluiting is vaak geen optie. Om kosten en wachttijden te beperken, kunt u gebruik maken van de RECO Bouwstroom Service. Door de aanvraagprocedure aan onze specialisten uitbesteden wordt alles op maat voor u geregeld. We berekenen wat u nodig heeft, vragen de bouwaansluiting voor u aan en plaatsen hoofdverdeelkasten en watermeterputten. Met jaarlijks ruim 100 grote bouwprojecten is RECO uw specialist in bouwstroom aanvragen. 

 

Bouwaansluiting aanvragen: hoe gaat het in zijn werk? 

Onze materieeladviseurs en monteurs zorgen ervoor dat uw tijdelijke aansluiting in orde is door: 

 

• Het berekenen van de grootte van de bouwaansluiting die nodig is voor uw project; 

 

• Het aanvragen van tijdelijke aansluitingen voor elektriciteit, water, data, afvoer en warmte; 

 

• Het plaatsen van een bouwmeterkast en watermeterputten om de meters te huisvesten; 

 

• Het installeren van bouwplaatsinstallaties om ervoor te zorgen dat de voorzieningen overal beschikbaar zijn; 

 

• Het uitbreiden van de bouwplaatsinstallatie projectmatig naarmate de bouw vordert. 

 

Een partner gespecialiseerd in het aanvragen van bouwaansluitingen 

Tijdens het regelen van de bouwplaatsinstallatie ligt momenteel de grootste uitdaging op het gebied van het regelen van de juiste bouwaansluiting. Aangezien we als partner in materieel dagelijks betrokken zijn bij 1.500 bouwplaatsen, hebben we ons gespecialiseerd in het aanvraagproces. We onderhouden nauw contact met de nutsbedrijven en zijn continu betrokken bij lopende aanvragen. Dit stelt ons in staat om de aanvraagprocedures uit handen te nemen voor onze opdrachtgevers en effectief te communiceren met de nutsbeheerders. Als opdrachtgever heeft u slechts één aanspreekpunt en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvraagproces en de verschillende nutsbeheerders. 

 

Kies een duurzaam alternatief wanneer uw bouwaansluiting (nog) niet mogelijk is 

Aansluiting nog niet gereed en toch starten met bouwen? Daar heeft RECO een duurzame oplossing voor. Door een hybride aggregaat in te zetten kunt u direct uw bouwplaats voorzien van een duurzame stroomvoorziening. Met deze opstelling bespaart u al snel tot 80 % op brandstof en reduceert u uw CO2-uitstoot.  
 

Heeft u wel een aansluiting maar niet met genoeg vermogen? Dan is netverzwaring met een batterijcontainer een goede oplossing. De batterijcontainer levert dan extra stroom tijdens piekmomenten zodat u geen grotere aansluiting nodig heeft. Daalt de stroomvraag onder het vermogen van de tijdelijke aansluiting? Dan wordt alle reststroom weer opgeslagen in de batterijcontainer tot deze weer volledig opgeladen is. 

 

RECO uw partner in het aanvragen van bouwaansluitingen 

Als u overweegt om niet alleen bouwstroom aan te vragen, maar ook de complete bouwplaatsinrichting uit te besteden aan een specialist van RECO, nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek over uw project. Samen zorgen we ervoor dat uw project succesvol wordt! 

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden