Tudorpark - Shakespeare Island

Haarlemmermeer
Actueel aanbod

€ 630.000,- tot € 895.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
182 - 230m2
Kaveloppervlak
270 - 402m2
Aantal slaapkamer(s)
6

Over dit project

In voorbereiding: Shakespeare Island 
Shakespeare Island is met recht een eiland. Geen doorgaand verkeer, omringd door water en een groenplein waar kinderen samen kunnen spelen. En natuurlijk in de herkenbare Tudorstijl met haar steile daken met vlakke pannen, ramen met roede-verdelingen en opvallende schoorstenen. 

In totaal komen er op Shakespeare Island 33 bijzondere woningen op ruime kavels, waarvan 22 twee-onder-een kapwoningen en 11 vrijstaande woningen. Alle woningen liggen met de achtertuin aan het water en krijgen een fraaie vlonder waardoor er ook een terras aan het water is. De woningen hebben allemaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. 

Donderdag 31 mei start de verkoop van de eerste 17 woningen op Shakespeare Island. Leuk als je langskomt! Meld je aan via www.tudorpark/verkoopevent. Niet in de gelegenheid? Alle informatie is vanaf donderdagmiddag ook online te bekijken op de website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tudorpark - Shakespeare Island
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
36
Prijs
€ 630.000,- tot € 895.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden