TudorPark - Buckingham Quarter

Haarlemmermeer - Aalsmeerderbrug
Actueel aanbod

€ 190.000,- tot € 750.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
47 - 207m2
Kaveloppervlak
119 - 528m2
Inhoud
196 - 831m3

Over dit project

Buckingham Quarter
Buckingham Quarter is één van de wijken in Tudorpark. De wijk ligt tussen Shakespeare Island en de inmiddels bebouwde en bewoonde kavels aan de Bennebroekerweg in.
Het wordt een kleinschalige buurt die grotendeels aan het water grenst. Door de ligging goed ontsloten naar de doorgaande weg en toch intiem van opzet. In Buckingham Quarter is plaats voor verschillende woningtypen. In totaal komen er 78 woningen, bestaande uit 1 vrijstaande woning, 1 vrije kavel, 24 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen, 34 rijwoningen en 18 appartementen.
De meeste woningen in Buckingham Quarter zijn inmiddels verkocht. Ga voor het actuele- en toekomstige aanbod naar www.tudorpark.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
TudorPark - Buckingham Quarter
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
78
Prijs
€ 190.000,- tot € 750.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden