Park Quatrebras

Haarlemmermeer
Actueel aanbod

€ 484.500,- tot € 929.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 194m2
Kaveloppervlak
139 - 589m2
Inhoud
528 - 855m3
Aantal kamers
4 - 6

Over dit project

Park Quatrebras in Badhoevedorp

Na vele jaren van voorbereiding komt het moment steeds dichterbij dat AM de verkoop start van de eerste woningen in Park Quatrebras in Badhoevedorp.
Op www.wijbadhoevedorp.nl kunt u lezen wat Badhoevedorp zo aantrekkelijk maakt als dorp om te wonen. Badhoevedorp zal zich de komende tijd verder kunnen ontwikkelen nu de aloude A9 het dorp niet meer doorsnijdt. De vrijkomende ruimte wordt gebruikt om Badhoevedorp als woonlocatie nog aantrekkelijker te maken. De ligging, bereikbaarheid, het groen  en de aanwezigheid van (sport)voorzieningen zijn de veel genoemde pluspunten van het dorp, gelegen in de luwte van Amsterdam.

Park Quatrebras wordt een ontspannen, groen woongebied - een fijne, parkachtige omgeving - vlakbij de dorpskern. Het idee is: wakker worden met fluitende vogels, genieten van de zon in eigen tuin, kinderen op de fiets naar school en wandelen in het park. Het stedenbouwkundig ontwerp voorziet in veel mooie details en accenten: een brede, groene laan als toegangsweg, een groene brink, rondlopende straten, met veel grote aangeplante bomen en grote tuinen, zodat het gevoel van wonen in een park gelijk voelbaar is. En dat allemaal rondom het wandelpark met kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

AM verwacht de verkoop van de grote variatie aan rij-, hoek-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen te starten in juli 2018. Ga naar de website en lees er daar meer over! U kunt zich dan ook inschrijven als belangstellende waarna wij u met enige regelmaat zullen informeren over de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Quatrebras
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
150
Prijs
€ 484.500,- tot € 929.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden