Elzenhove

Haarlemmermeer
Actueel aanbod

€ 815.000,- tot € 935.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
249 - 256m2
Kaveloppervlak
605 - 941m2
Aantal slaapkamer(s)
7

Over dit project

Het landschappelijke karakter van de Haarlemmer­meerpolder vormde dé inspiratiebron voor het ontwerp van de Elzenhove. Het geeft de villa dat unieke en karakteristieke karakter. Verder is de verkaveling zo opgezet dat het hof wordt omsloten door elzensingels. Achter deze singels, het water en de rietkragen kun jij straks heerlijk ontspannen.

Elzenhove wordt ontsloten door twee bruggen over de
bollensloot. Ga je een van de bruggen over, dan begeleiden de elzen je rechtstreeks naar je toekomstige woning; een Longhouse of een Squarehouse met zo’n 250 m² woonopper­vlakte. De villa’s worden afwisselend in het hof geplaatst, waardoor een speels uiterlijk ontstaat.

Beide type villa’s krijgen een eigen dakafwerking. Als er wordt gekozen voor een Longhouse dan heeft de woning straks een rieten dak. Liever een Squarehouse? Dan wordt de kap bedekt met leisteen. Ook de vorm van het dak wordt bijzonder. De villa krijgt een soort mansarde kap dat doet denken aan de tijd van de Franse barok. Het vormt bovendien een prachtig contrast met de elzensingels. Omdat de nok over de diagonaal van de woning wordt gedraaid, ontstaat in het zijaanzicht van de kap een schuinoplopende helling. Dat benadrukt het dakensilhouet nog eens extra. Verder geven ook de ramen en raampartijen van verschillende groottes de villa een eigenwijze uitstraling mee.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Elzenhove
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
17 (waarvan 7 beschikbaar)
Prijs
€ 815.000,- tot € 935.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden