TudorPark

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

TudorPark - Excellent Living

TudorPark is stijlvol wonen vlakbij Amsterdam en Haarlem
Geen nieuwbouw woning is hetzelfde in TudorPark. Of je nu alleen bent of met z’n tweeën, één of meerdere kinderen hebt of zoekt naar meer of anders ingedeelde woonruimte. TudorPark heeft voor elk wat wils door veel variatie in type, grootte en uitstraling van de woningen. Uiteraard voldoen alle woningen aan de strengste duurzaamheidseisen van deze tijd. Dit scheelt natuurlijk in de vaste laten en onderhoudskosten. Dit maakt ook de prijs-kwaliteitverhouding aantrekkelijk. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer over deze bijzondere wijk.

Een unieke tudorstijl
Wat dit nieuwbouwproject echt uitzonderlijk maakt, is de karakteristieke Engelse Tudor bouwstijl. Herkenbaar zijn de steile daken met vlakke pannen, ramen met roede-verdelingen en opvallende schoorstenen. Alle woningen zijn met gevoel voor detail gebouwd. Eenmaal binnen geniet je van de ruimte en het comfort. Deze onderscheidende architectuur komt ook terug in het omliggende landschap. Een kronkelig lint van groen en water loopt als een ader door TudorPark. Geen recht toe recht aan nieuwbouwwijk dus. TudorPark is anders en spreekt veel mensen direct aan.

Geïnteresseerd in dit project? Schrijf je dan nu in voor één van de woningen!

Een ideale ligging
TudorPark ligt op een uitstekende locatie. Het ligt aan de zuidkant van Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer. Als het gaat om voorzieningen, cultuur, horeca, zorg en onderwijs is het een van de beste gemeenten van Nederland (Bron: Onderzoek Elsevier, beste gemeenten 2014). Een plek waar mensen graag wonen dus. TudorPark biedt ruimte en groen, terwijl de stad niet ver is. Amsterdam, Leiden, Haarlem en Schiphol zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
TudorPark
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden