TudorPark - Somerset

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
115 - 148m2
Kaveloppervlak
117 - 263m2
Inhoud
463 - 649m3
Aantal kamers
5

Over dit project

TudorPark krijgt een hart. Een heel sfeervol hart, want midden in de wijk komt Somerset. Hier woon je heerlijk vrij aan één van de groene pleintjes of in een mooi straatje met zicht over het water. Opnieuw is het woningaanbod heel divers. Er zijn drie typen woningen die onderling weer van elkaar verschillen door de details van de rijke Tudorstijl.

Deze buurt in TudorPark is vernoemd naar ‘Somerset’, een graafschap in het zuidwesten van Engeland. Sinds jaar en dag heeft het landelijke en heuvelrijke gebied met rijke geschiedenis een enorme aantrekkingskracht. Hier werd John Cleese geboren en vertoefden internationale Britse iconen, zoals koning Arthur, Alfred de Grote, Mulberry en Jane Austen. Ook romantische dichters, zoals Coleridge en Wordsworth lieten zich in Somerset inspireren door de mythen en het schitterende landschap. De romantiek van de oorspronkelijke stijl herken je direct in TudorPark en Somerset, maar dan wel op een hedendaagse manier toegepast. Vind jij jouw droomhuis in TudorPark?

Binnenkort in verkoop
De verkoop van 89 woningen in Somerset start naar verwachting rond half september. Prijzen beginnen bij € 395.000 v.o.n. inclusief keuken, badkamer en sanitair. Meld je aan via de website en ontvang een uitnodiging voor het verkoopevent. Heb je nog vragen? Neem contact op met het verkoopteam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
TudorPark - Somerset
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
89
Type woningen
Tussenwoning

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden