Tudorpark - Windsor Court

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

vanaf € 520.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
136 - 230m2
Kaveloppervlak
219 - 393m2
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

Windsor Court wordt een ‘rijk’ buurtje dat iets unieks toevoegt aan TudorPark. Dit is het eerste gasloze project in de Hoofddorpse nieuwbouwwijk. Daarbij wordt er zo gebouwd dat de woningen een EPC van 0 hebben. Dit betekent een heel lage energierekening én veel hypotheekvoordelen. Ook nieuw is de woonoppervlakte. Die begint al vanaf 136 m² en loopt door tot en met 230 m². Wil jij wonen in een duurzame twee-onder-een kapwoning wat niet te groot is, maar wel ruim en waarbij je kunt parkeren op je eigen terrein? Dan is wonen op Windsor Court wellicht iets voor jou!

De twee-onder-een-kapwoningen hebben als duo veel weg van een statig, groot landhuis. En daarmee lijkt het eiland te bestaan uit alleen maar vrijstaande woningen. Hoewel de woningen door de charmante Tudorstijl duidelijk een eenheid uitstralen, is er toch veel verschil. Waar het ene huis zo’n markante schoorsteen heeft, wordt het andere gesierd door een speelse dakkapel en her er der is de rode baksteen wit gekeimd. De groene, waterrijke en bovenal ruime opzet maakt dit tot een heerlijk buurtje om te wonen. Totale ontspanning vanaf het moment dat je de buurt inrijdt.

Langs een rustig (doodlopend) straatje staan straks 24 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande villa's. Op het schiereiland komt alleen bestemmingsverkeer. Heerlijk rustig dus. De kavels zijn riant en iedereen heeft één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Bijna de helft van de woningen heeft een tuin aan het water en een aantal woningen ligt aan het park. Sommige woningen hebben standaard een vlonderterras.

Op dit moment werken we de plannen verder uit. De verkoop start naar verwachting nog dit jaar. Meld je aan als belangstellende en we houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tudorpark - Windsor Court
Start verkoop
29-11-2018
Koopwoningen
26
Prijs vanaf
€ 520.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden