Pracht468, Vijfhuizen

Haarlemmermeer - Vijfhuizen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
154 - 170m2

Over dit project

WONEN IN PRACHT468
Aan het historische dorpshart van Vijfhuizen, waar de Spieringweg de Liniewal kruist, komt binnenkort nieuwbouwproject Pracht468. De naam is een knipoog naar het adres van de villa die er tot voor kort lag, en naar wat er komen gaat: 30 ruim opgezette woningen, liggend aan het oude centrum van het dorp.

Pracht468 heeft alles in huis. Ruime herenhuizen met een eigen eetkeuken en halfvrijstaande villa’s, liggend aan het water. Een opzet die veel leefruimte geeft in en rond de woningen. Sowieso woon je in Vijfhuizen in een heerlijk rustige en groene omgeving. Zelf blinken de woningen uit in stijl, ruimte én wooncomfort. Bovendien is gasloos de norm in Pracht468 en is duurzaamheid vanzelfsprekend. Opgeteld zijn dat heel veel comfortabele redenen om te kiezen voor Pracht468.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pracht468, Vijfhuizen
Koopwoningen
30
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden