Spieringweg 1099 Zwaanshoek

Haarlemmermeer - Zwaanshoek
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
884 - 922m2

Over dit project

VERKOCHT

In het dorp Zwaanshoek worden twee royale zelfbouwkavels mogelijk gemaakt op de plek waar nu nog een bungalow met verdere aanhorigheden staat. De aanwezige opstallen dienen door kopers te worden verwijderd.

Omschrijving
De twee kavels, elk voor de bouw van een vrijstaande woning, worden respectievelijk 922m² (kavel A) en 884m² (kavel B) en zijn ca. 42 meter diep en ca. 21 meter breed. Dat biedt een mooi bouwvlak van 9 meter breed en 15 meter lang! De goothoogte van de nieuwbouw mag maximaal 4 meter zijn en de nokhoogte 9 meter waarbij er een “zuiver” zadeldak moet komen zonder afgeknotte uiteinden.

Situering
De locatie kenmerkt zich door een ligging tussen het dorp Bennebroek en Hoofddorp. Diverse voorzieningen zijn snel een makkelijk bereikbaar. In de toekomst zal achter de kavels mogelijk een woonwijk worden gerealiseerd die van positieve invloed zal zijn op de voorzieningen in Zwaanshoek. De kavels liggen zeer gunstig ten opzichte van de ontsluitingswegen richting de rijkswegen A4/A44 en A9.

Algemene informatie
- Koper kiest zelf de architect en de aannemer die uw huis mogen realiseren
- Bijgebouwen zijn toegestaan met een gezamenlijke oppervlakte tot 60 m²
- Voor een aan-huis-verbonden-beroep is een gebruik toegestaan tot 40% van de gezamenlijke oppervlakte met een maximum van 50 m²
- Sloopkosten zijn voor koper en begroot op circa € 21.600,- (inclusief BTW) per kavel
- Asbestinventarisatie is uitgevoerd
- Verkennend bodemonderzoek is uitgevoerd
- Projectnotaris: Albers en Van Tienen Notarissen Amsterdam
- Vergunning planologisch splitsen kavel is verleend

Meer informatie

Kenmerken

Project
Spieringweg 1099 Zwaanshoek
Koopwoningen
2
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden