The Concourse

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

€ 950,- p.m. tot € 1.900,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
47 - 115m2
Inhoud
130 - 317m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Voorproefje …….
Wonen in het gezellige en bruisende centrum van Hoofddorp waar het aan niets ontbreekt!

Binnenkort worden 46 huurappartementen gebouwd in het centrum van Hoofddorp. Wil je niets missen? Meld je nu dan vast aan als geïnteresseerde en je ontvangt automatisch bericht als de verhuur start! Bezoek onze website theconcourse.nl om gelijk een account aan te maken en je voorkeur aan te geven.

Project The Concourse
Project The Concourse wordt gerealiseerd aan de Concourslaan, Tuinweg en het Polderplein. Op deze toplocatie midden in het centrum van Hoofddorp komt een prachtig winkel- wooncomplex. Het complex krijgt vier bouwlagen, die als volgt worden ingericht:
•Begane grond: winkelruimten, bergingen voor de appartementen type B, C en D, twee trappenhuizen waarvan één met personenlift welke toegang bieden tot de bovenliggende appartementen alsmede twee autoliften op de begane grond naar de parkeeretage op de eerste verdieping.
•Eerste verdieping: een ruime parkeeretage voor auto’s en motoren.
•Tweede verdieping: 22 appartementen en een gezamenlijke binnentuin. Hier kun je heerlijk genieten van de rust van de groene binnentuin.
•Derde verdieping: 24 appartementen met zicht op de gezamenlijke binnentuin.

Hoofddorp Winkelstad
The Concourse ligt midden in het winkelcentrum, dat 7 dagen per week geopend is. Alle centrumvoorzieningen zijn op loopafstand te bereiken o.a.: winkels, supermarkten, bioscoop, theater, horecazaken en elke vrijdag is er een weekmarkt om de hoek.

Kwaliteit en duurzaamheid
Het complex wordt gasloos en nagenoeg energieneutraal gebouwd en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. U kunt genieten van vloerverwarming in de woning, terwijl de energiekosten laag blijven. Door de hoogwaardige bouwkwaliteit en materialen en goede isolatie beschikt u over een energiezuinig en comfortabel appartement. De woningen krijgen een energielabel A++.

De appartementen
De appartementen bevinden zich op de tweede en derde verdieping en hebben veel raampartijen. Dat betekent heerlijk veel licht in uw woning!

Type A, 32 appartementen met Frans balkonhek. Woonoppervlakte: circa 48 m2. Verhuurprijs vanaf circa € 950,- p/mnd.

Type B, 8 appartementen met balkon en berging op de begane grond. Woonoppervlakte: circa 100 m2. Verhuurprijs vanaf circa € 1.700,- p/mnd.

Type C, 4 hoekappartementen met balkon en berging op de begane grond. Woonoppervlakte: circa 116 m2. Verhuurprijs vanaf circa € 1.900,- p/mnd.

Type D, 2 hoekappartementen met balkon en berging op de begane grond. Woonoppervlakte: circa 63 m2. Verhuurprijs vanaf circa € 1.125,- p/mnd.

Overige kosten:
Naast de huurprijs voor het appartement zijn de volgende additionele maandlasten per appartement van toepassing:
€ 75,- per maand voor één parkeerplaats.
€ 60,- tot € 80,- per maand aan voorschot servicekosten (exclusief de kosten voor elektra, water en internet die rechtstreeks voor de huurder komen).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van 2 maanden kale huur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Concourse
Huurwoningen
46
Huurprijs (p.m.)
€ 950,- tot € 1.900,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden