TudorPark - Vrije kavels 18 tot en met 31

Haarlemmermeer - Haarlemmermeer
Actueel aanbod

€ 295.000,- tot € 426.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
324 - 473m2
Inhoud
600 - 800m3

Over dit project

Zelf je droomhuis bouwen? Het kan in TudorPark!
Zelf een huis bouwen… wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Iets voor jou?

In verkoop: zeven vrije kavels
De zeven vrije kavels (18 tot en met 24) liggen aan de Bennebroekerweg, ten westen van het Tudorhouse. De kavels hebben een grondoppervlakte van circa 470 m² en dat biedt plaats aan een riant vrijstaand woonhuis. Een woning als maatpak voor jou ontworpen. Hier is de creatieve vrijheid om te werken met een eigen architect. Of je kiest voor de ervaring van de betrokken bouwpartners Allure Bouw en Desaunois. Zij hebben eerder kavels in TudorPark bebouwd en kunnen helpen bij het gehele realisatieproces van je eigen droomhuis. Alle informatie omtrent de kavelregels, de kavelpaspoorten, de bouwpartners en het stappenplan van deze verkoop lees je in de brochure op de website tudorpark.nl.

TudorPark wordt een woongebied waarin alle woningen een eigen identiteit hebben en tegelijkertijd samen één herkenbare, sfeervolle wijk vormen. Er is samenhang tussen de stedenbouw, het landschap, de openbare ruimte en de architectuur. Maar ook samenhang tussen de verschillende woningen onderling. In de hele wijk herken je de romantische Tudorstijl. Dit geldt ook voor de woningen die op de vrije kavels gebouwd gaan worden.

Interesse?
Het verkoopteam van TudorPark staat klaar om al jouw vragen rondom de kavels te beantwoorden. Neem gerust contact op met Bas, Wieke of Eric. Ze helpen je graag.

Meer informatie

Kenmerken

Project
TudorPark - Vrije kavels 18 tot en met 31
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
7
Prijs
€ 295.000,- tot € 426.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden