TudorPark - Brighton Court

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

€ 485.000,- tot € 720.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
134 - 174m2

Over dit project

Tudor Park - Brighton Court

De nieuwste ontwikkeling in TudorPark in Hoofddorp heet ‘Brighton Court’. In dit plan komen 16 ruime twee-onder-een kapwoningen en 50 bijzondere eengezinswoningen. De ontwerpen kenmerken zich door twee werelden: ‘royaal van buiten en intiem van binnen’. De kern van het plandeel wordt gevormd door een Tudorhof. Een groene oase in intieme Tudorstijl: een echte ‘Tudor Close’. De woningen in Fase 1 zijn inmiddels allemaal gereserveerd of onder optie.

Wonen aan het water, in een riant nieuwbouwhuis met een romantische architectuur, niet ver van Amsterdam. Het kan in de tweede fase van nieuwbouwproject Brighton Court in de geliefde nieuwbouwwijk TudorPark in Hoofddorp. Liggend aan een maanvormige weg met veel groen en vrij uitzicht over het water aan de voorzijde, woon je hier heerlijk ontspannen. Deze fase bestaat uit 28 ruime eengezinswoningen met een minimale woonoppervlakte van 134 m² en 10 twee-onder-één-kapwoningen met twee parkeerplaatsen op eigen terrein en minimaal 161 m² woonoppervlakte.

Vanaf nu vind je alle benodigde stukken op de projectsite, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Op dinsdag 14 juli (09.00 uur) start de online inschrijving. Let op: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Wonen in Brighton Court iets voor jou?

Geïnteresseerd? Schrijf je in en blijf automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen: www.tudorpark.nl/brighton-court/

Meer informatie

Kenmerken

Project
TudorPark - Brighton Court
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
66
Prijs
€ 485.000,- tot € 720.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden