TudorPark - Brighton Court

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
125 m2

Over dit project

Tudor Park - Brighton Court

De nieuwste ontwikkeling in TudorPark in Hoofddorp heet ‘Brighton Court’. In dit plan komen 16 ruime twee-onder-een kapwoningen en 50 bijzondere eengezinswoningen. De ontwerpen kenmerken zich door twee werelden: ‘royaal van buiten en intiem van binnen’. De kern van het plandeel wordt gevormd door een Tudorhof. Een groene oase in intieme Tudorstijl: een echte ‘Tudor Close’.

Ruime eengezinswoningen met een woonoppervlakte van minimaal 134 m² rondom een groen hof, kleinschalig en beschermd. Een vorm van wonen die nieuw is in TudorPark. Typische Tudorgevels met vakwerk maken het geheel intiem en markant. Kinderen spelen hier veilig buiten, terwijl de ouders vanuit de voortuin onder de luifel een oogje in het zeil kunnen houden. De eerste schetsen zijn binnen en delen we graag met je. Naar verwachting start de verkoop begin juni.

Geïnteresseerd? Schrijf je in en blijf automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen.www.tudorpark.nl/brighton-court/

Meer informatie

Kenmerken

Project
TudorPark - Brighton Court
Start verkoop
2020 (2e kwartaal)
Koopwoningen
66
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden