Beinshoeve

Haarlemmermeer - Beinsdorp
Actueel aanbod

€ 869.000,- tot € 895.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
200 - 210m2
Kaveloppervlak
533 - 703m2
Inhoud
600 - 650m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

DE VERKOOP IS GESTART! - 4 VRIJSTAANDE WONINGEN

Op het voormalige boerenerf aan de Hillegommerdijk 359 in Beinsdorp worden dromen waargemaakt. Hier bevindt zich een unieke locatie waar zes vrijstaande woningen op riante kavels worden ontwikkeld. Landelijk uitzicht en buiten wonen kenmerken dit plan. Onder architectuur ontworpen vrijstaande woningen met ruime mogelijkheden om de woning naar uw wens aan te passen, uit te breiden en in te delen.

De woningen hebben ruime, onbebouwde voor- en zijtuinen en de openbare ruimte van het erf is eenvoudig gedetailleerd met verharding en veel groen. Daardoor heeft het erf zichtlijnen tot ver het land in en beleeft groen.

Beinsdorp bevindt zich aan één van de parels van de Haarlemmermeer!

Dit kleine dorpje aan de Ringvaart is een dubbeldorp met Hillegom. Daar waar Noord-Holland en Zuid-Holland elkaar treffen. Nieuw-Vennep ligt eveneens op korte afstand. Voor voorzieningen in de directe omgeving kunt u dus in Nieuw-Vennep, Hillegom en Lisse terecht. Het voormalige boerenerf ligt in de oksel van de bebouwing van het dorp en kijkt over de landerijen uit naar de Haarlemmermeer. Het toekomstige wijkje wordt ontsloten vanuit de Rietkraag.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Beinshoeve
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
4
Prijs
€ 869.000,- tot € 895.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden