The Concourse

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

€ 230.000,- tot € 512.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
48 - 116m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Wonen in het gezellige en bruisende centrum van Hoofddorp met alle voorzieningen in de buurt? Dan is The Concourse echt iets voor jou!

Project The Concourse wordt gerealiseerd aan de Concourslaan, Tuinweg en het Polderplein. Op deze toplocatie midden in het centrum van Hoofddorp komt een prachtig winkel- wooncomplex. Het project zal in totaal bestaan uit 58 duurzame nieuwbouwappartementen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 48 m² tot circa 116m².

Vanzelfsprekend beschikt The Concourse over een liftvoorziening, inpandige berging(en), overdekte parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Eveneens komt er een riante gemeenschappelijke binnentuin met groenvoorziening, wat als hart van het gebouw fungeert.

Kwaliteit en duurzaamheid
Het complex wordt gasloos en nagenoeg energieneutraal gebouwd en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Je kunt genieten van vloerverwarming in de woning, terwijl de energiekosten laag blijven. Door de hoogwaardige bouwkwaliteit en materialen en goede isolatie beschikt u over een energiezuinig en comfortabel appartement. De woningen krijgen een energielabel A++.

Meld je nu online aan voor deze voorverkoop. Dit is nog geen officiële inschrijving maar met deze aanmelding kunnen wij jou op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen en de definitieve inschrijving. Verwachte start verkoop medio 2022.

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Concourse
Koopwoningen
58
Prijs
€ 230.000,- tot € 512.500,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden