Nieuwbouw Kruisweg Hoofddorp

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

€ 250.000,- tot € 650.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de Kruisweg in Hoofddorp ontwikkelt Timpaan een nieuw woningbouwproject van circa 85 woningen, bestaande uit circa 40 ééngezinswoningen en 45 appartementen. Met uitzicht op het stadspark, de oude burgemeesterswoning en aan de Kagertocht is het een unieke locatie nabij het centrum van Hoofddorp. Je bent zo bij de voorzieningen, de snelweg en in het groen. Alle voorzieningen zijn dus binnen handbereik!

Op dit moment wordt er samen met de gemeente gewerkt aan een stedenbouwkundig plan. Er zullen verschillende type woningen gerealiseerd worden, zowel sociale huur, middeldure koop als vrije sector koop. Behalve dat het duurzame en gasloze woningen worden, wordt er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van deze ontwikkeling en vul de enquête in jouw profiel in. Met deze informatie kunnen we de ontwikkeling nog beter afstemmen op jouw behoeftes en woonwensen en die van vele anderen belangstellenden. Hiermee kan een plan gerealiseerd worden dat maximaal aansluit bij de wensen van de toekomstige bewoner. De toekomstige bewoner staat centraal!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwbouw Kruisweg Hoofddorp
Start verkoop
2023 (1e kwartaal)
Start verhuur
2023 (1e kwartaal)
Koopwoningen
60
Huurwoningen
25
Prijs
€ 250.000,- tot € 650.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden