Quatrebras Park Quartier II - 68 w

Haarlemmermeer
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Badhoevedorp is volop in ontwikkeling. Na de omlegging van de snelweg A9 is er ruimte ontstaan voor ontwikkeling van allerlei plannen waaronder plannen voor nieuwbouw van woningen en appartementen. Na de verkoop en realisatie van de eerste woningen in deelplan A is in juni 2020 de verkoop gestart van 52 woningen.

Dit najaar krijgen deze 52 woningen een vervolg met de start verkoop van 68 woningen bestaande uit royale energie-neutrale twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen gelegen op royale kavels.

In Quartier II komen in totaal zo'n 200 woningen. Het aanbod varieert van hoek- en tussenwoningen tot twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen, in verschillende soorten en maten. Quartier II wordt gecompleteerd door een aantal appartementen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Quatrebras Park Quartier II - 68 w
Start verkoop
06-11-2020
Koopwoningen
68
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden