Quatrebras Park Quartier II - appartementen

Haarlemmermeer
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

RÉSIDENCE QUATREBRAS
In het hart van Quatrebras Park, direct aan het Lint, komt Résidence Quatrebras: een rijk en statig appartementencomplex met 28 heerlijke woningen. Van een aangenaam tweekamerappartement met tuin tot een luxe penthouse met dakterras. In Résidence Quatrebras is er voor ieder wat wils. De woningen zijn ruim opgezet, perfect ingedeeld, hebben allemaal een buiten en de verdiepingshoge ramen zorgen voor een mooie lichtinval.

Eigen grond
De appartementen worden gerealiseerd op eigen grond. Ze hebben allemaal een buiten in de vorm van een tuin, balkon of (dak)terras waar – op een aantal plekken – met veel aandacht beplanting wordt aangebracht. Het complex beschikt over twee entrees met een lift en elk appartement heeft een berging op de begane grond. De woningen zijn gasloos met een bodemwarmtepomp voor vloerverwarming én –koeling.

Makkelijk parkeren
Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. De appartementen hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage achter het complex. In Quatrebras Park zijn de meeste parkeerplekken achter groene hagen aan het zicht onttrokken. Dit accentueert het gevoel van rust en wonen in een parkachtige omgeving.

Duurzaam en comfortabel
De appartementen in Résidence Quatrebras zijn duurzaam en comfortabel. Geen ouderwetse gasaansluiting, maar een laag temperatuursysteem met aardwarmtepomp die zorgt voor vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer. Dit zorgt voor een altijd aangenaam binnenklimaat. Het is één van de meest luxe, solide en duurzame systemen die je in een nieuwbouwwoning kunt krijgen. Zeker door de combinatie met het mechanische ventilatiesysteem voorzien van warmteterugwinning en de hoogwaardige isolatie van de woning. Ook heeft het appartementencomplex zonnepanelen op het dak, deze zijn ten behoeve van het energieverbruik van de algemene ruimten (VvE).

Meer informatie

Kenmerken

Project
Quatrebras Park Quartier II - appartementen
Start verkoop
27-03-2021
Koopwoningen
28
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden