Op 't Hof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlemmermeer - Nieuw-Vennep
Actueel aanbod

€ 455.000,- tot € 523.800,-

Kenmerken

Woonoppervlak
141 - 147m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Nieuw-Vennep is binnenkort een bijzonder nieuwbouwproject rijker!
Op ’t Hof bestaat uit 23 ruime, duurzame eengezinswoningen. De woningen zijn met de voorkanten naar elkaar gericht, waardoor hier een hof ontstaat. Wat zal het er straks mooi uitzien door het gras, de bomen, struiken, speeltoestellen en houten pergola’s. Intiem, gezellig en bovenal een fijne plek!

De woningen zijn zo ontworpen, dat de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Elke woning krijgt namelijk een pergola en openslaande deuren aan de voorzijde. Bij mooi weer heb je er gewoon een extra ‘kamer’ bij. Zet een bankje neer en geniet van het leven op deze fijne plek.

Ruim, gevarieerd en groen
Er komen drie soorten woningen: tussenwoningen met een langskap, tussenwoningen met een dwarskap en hoekwoningen. Het woonoppervlakte varieert van circa 141 m² tot 147 m². Standaard worden de woningen netjes afgewerkt en heeft elk woning 3 slaapkamers en een ruime zolder die zich vrij laat indelen. Alle woningen worden zeer energiezuinig, waardoor je goed bent voorbereid op de toekomst. 

Door de persoonlijke invulling die bewoners straks geven aan de ruimte - onder de open pergola - met meubels en plantenbakken, ontstaat een levendig geheel. Elk huis krijgt een eigen gezicht. Om deze reden zijn de gevels bewust redelijk strak gehouden. In het verlengde van het hofje en aan weerszijden in het midden van de rijwoningen, springen enkele woningen eruit, doordat ze witte bakstenen hebben. Daarbij wordt een aantal woningen verrijkt met bijzondere metselwerkdetails in de puntgevel.

Bij de inrichting van het hof wordt veel aandacht besteed aan het stimuleren van spelen, bewegen en ontmoeten in een groene omgeving. Hierbij kun je denken aan paden, groen, speelvoorzieningen, zitjes e.d. We zijn in overleg met de gemeente over de definitieve inrichting van het hof en de overige openbare ruimte.

Gezellig Nieuw-Vennep
Ben je al bekend in Nieuw-Vennep? Zo ja, dan hoeven wij je niet te vertellen hoe fijn het is om hier te wonen. Nieuw-Vennep is ontstaan na de drooglegging van de Haarlemmermeerpolder en is inmiddels uitgegroeid tot een heel geliefde plek om te wonen. Wat prettig dat er in de buurt zoveel sportmogelijkheden zijn en dan de natuur… je hebt het voor het kiezen. In het Venneperhout kun je je eindeloos vermaken of je nu wilt fietsen, wandelen óf paardrijden.

Winkelcentrum Symfonie ligt op 10 minuten loopafstand en Getsewoud bereik je met de fiets in 7 minuten. In Symfonie heb je de keuze uit twee supermarkten en allerlei winkels voor de dagelijkse levensbehoefte. En peuters, kleuters of pubers? Die gaan straks gewoon in de buurt naar school. Voor alle leeftijden heeft Nieuw-Vennep scholen en opvang.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Op 't Hof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
23
Prijs
€ 455.000,- tot € 523.800,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden