Quatrebras Park Q III toekomstig aanbod

Haarlemmermeer
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Badhoevedorp is volop in ontwikkeling en AM is betrokken bij deze ontwikkeling waaronder Quatrebras Park. Quatrebras Park beoogt een van de mooiste wijken van Badhoevedorp te worden. Met de allure van wonen in een park, vlakbij de dorpskern. Weg van de hectiek van de stad kun je hier straks genieten van de zon in eigen tuin.

Het stedenbouwkundig ontwerp van Quatrebras Park voorziet in veel mooie details en accenten: een brede, groene laan als toegangsweg, het Groene Lint, rondlopende straten, met majestueuze bomen en grote tuinen, zodat het gevoel van wonen in een park gelijk voelbaar is. En dat allemaal rondom het wandelpark met kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

Quatrebras Park is opgedeeld in drie verschillende Quartiers. Met circa 472 ruime rijwoningen tot royale vrijstaande woningen en 28 appartementen van tweekamerappartement tot luxe penthouse is er voor ieder wat wils!

De eerste 150 woningen in Quartier I zijn inmiddels opgeleverd en worden al sinds de zomer 2020 bewoond door de eerste bewoners van Quatrebras Park.

In Quartier II komen 172 royale woningen en 28 appartementen, welke in 4 fasen worden verkocht.

De eerste 52 woningen in fase 1 in Quartier II zijn allemaal verkocht! Deze woningen zullen naar verwachting vanaf begin 2022 worden opgeleverd.

De verkoop van de volgende 68 woningen in fase 2 in Quartier II is eind november 2020 gestart! Het gaat om 48 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 20 royale vrijstaande woningen. De eerste woningen van fase 2 worden naar verwachting rond de zomer van 2022 opgeleverd.

In fase3 in Quartier ll komen de 28 appartementen van Résidence Quatrebras aan bod. Van een aangenaam tweekamerappartement met tuin tot een luxe penthouse met riant dakterras. Naar verwachting start de verkoop eind eerste kwartaal 2021.

In de laatste en vierde fase in Quartier II komen 44 rijwoningen en 8 twee-onder-één-kapwoningen. Naar verwachting zal de verkoop van fase 4 eind eerste kwartaal 2021 van start gaan.

Als laatste komt Quartier III in Quatrebras Park met circa 150 woningen. In Quartier III worden diverse soorten woningen gerealiseerd van ruime rijwoningen tot royale vrijstaande woningen. Naar verwachting gaat de eerste fase begin 2022 in de verkoop.

Interesse in Quatrebras Park?
Wil je groots wonen in één van deze bijzondere Ouartiers? Meld je als belangstellende op www.quatrebraspark.nl, dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Quatrebras Park Q III toekomstig aanbod
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
500
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden