TudorPark - Canterbury

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Actueel aanbod

€ 344.500,- tot € 800.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 178m2
Kaveloppervlak
106 - 442m2
Inhoud
306 - 534m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Canterbury (TudorPark): eengezinswoningen en twee-onder-een kapwoningen in romantische stijl in Hoofddorp.

Het is het laatste deelplan van TudorPark, de geliefde wijk met de romantische architectuur in Hoofddorp: Canterbury. Hier, niet ver van Amsterdam, ontwikkelt Dura Vermeer 132 woningen, die in fases in verkoop gaan. Fase 3 is ook inmiddels verkocht. Fase 4 en 5 volgt naar verwachting dit voorjaar.

Woningen Canterbury (TudorPark): romantische architectuur
De woningen in Canterbury krijgen de bijzondere, romantische Tudorarchitectuur, genoemd naar de bouwstijl die eeuwen geleden onder het Engelse vorstenhuis Tudor gemeengoed was. Vakwerk, dwarskappen, lange schoorstenen, bijzonder metselwerk, erkers, dak- en muurkapellen en witaccenten kenmerken deze bijzondere bouwstijl. Het project is vernoemd naar de gelijknamige middeleeuwse stad in het zuidoosten van Engeland, waar nog veel Tudorhuizen bewaard zijn gebleven.

Interesse? Meld je aan en blijf op de hoogte
De prijsindicaties van de woningen in fase 5 van Canterbury zijn bekend. Welke woningtype is jouw favoriet? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende en geef jouw voorkeur door in je persoonlijk account.

Ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start. Pak jij deze laatste kans op een woning in TudorPark? Heb je prangende vragen? Bel Bas, Wieke of Eric via 06-53418275, 06-22503566 of 06-42686251. Zij staan te popelen om je meer te vertellen over deze woningen. Naar verwachting start de verkoop dit voorjaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
TudorPark - Canterbury
Koopwoningen
132
Prijs
€ 344.500,- tot € 800.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden