TudorPark - Canterbury

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Actueel aanbod

€ 344.500,- tot € 800.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 178m2
Kaveloppervlak
106 - 442m2
Inhoud
306 - 534m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Canterbury (TudorPark): gezinswoningen en twee-onder-een kapwoningen in romantische stijl in Hoofddorp.

Het is het laatste deelplan van TudorPark, de geliefde wijk met de romantische architectuur in Hoofddorp: Canterbury. Hier, niet ver van Amsterdam, ontwikkelt Dura Vermeer 132 woningen, die in fases in verkoop gaan. De eerste en tweede fase zijn inmiddels verkocht. Fase 3 volgt naar verwachting dit najaar.

Woningen Canterbury (TudorPark): romantische architectuur
De woningen in Canterbury krijgen de bijzondere, romantische Tudorarchitectuur, genoemd naar de bouwstijl die eeuwen geleden onder het Engelse vorstenhuis Tudor gemeengoed was. Vakwerk, dwarskappen, lange schoorstenen, bijzonder metselwerk, erkers, dak- en muurkapellen en witaccenten kenmerken deze bijzondere bouwstijl. Het project is vernoemd naar de gelijknamige middeleeuwse stad in het zuidoosten van Engeland, waar nog veel Tudorhuizen bewaard zijn gebleven.

Interesse? Meld je aan en blijf op de hoogte
De prijzen van de woningen in de fase 3 van Canterbury zijn nog niet bekend. Ook wordt nog gewerkt aan de impressies. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Canterbury? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende. Dan blijf je op de hoogte en hoor je ook wanneer de verkoop start. Wil je meer weten over TudorPark en in gesprek met iemand van het verkoopteam? Maak dan een afspraak met Bas, Wieke of Eric via 06-53418275, 06-22503566 of 06-42686251. Dan kun je, met inachtneming van de coronamaatregelen, in gesprek in het Tudorhouse, het informatiecentrum aan de Bennebroekerweg 609 in Hoofddorp.

Meer informatie

Kenmerken

Project
TudorPark - Canterbury
Koopwoningen
132
Prijs
€ 344.500,- tot € 800.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden