TudorPark - Canterbury

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

€ 344.500,- tot € 800.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 178m2
Kaveloppervlak
106 - 442m2
Inhoud
306 - 534m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Canterbury (TudorPark): gezinswoningen en twee-onder-een kapwoningen in romantische stijl in Hoofddorp. Dit voorjaar in verkoop!

Het is het laatste deelplan van TudorPark, de geliefde wijk met de romantische architectuur in Hoofddorp: Canterbury. Hier, niet ver van Amsterdam, ontwikkelt Dura Vermeer 132 woningen, die in fases in verkoop gaan. De eerste fase, goed voor 31 woningen, gaat dit voorjaar in verkoop. Het gaat om 31 betaalbare rijwoningen. In Fase 2 komen 23 ruime eengezinswoningen (waarvan er 6 extra breed zijn) en 8 fraaie twee-onder-één-kapwoningen.

Woningen Canterbury (TudorPark): romantische architectuur
De woningen in Canterbury krijgen de bijzondere, romantische Tudorarchitectuur, genoemd naar de bouwstijl die eeuwen geleden onder het Engelse vorstenhuis Tudor gemeengoed was. Vakwerk, dwarskappen, lange schoorstenen, bijzonder metselwerk, erkers, dak- en muurkapellen en witaccenten kenmerken deze bijzondere bouwstijl. Het project is vernoemd naar de gelijknamige middeleeuwse stad in het zuidoosten van Engeland, waar nog veel Tudorhuizen bewaard zijn gebleven.

Eerste fase Canterbury: 31 betaalbare rijwoningen
De eerste fase van Canterbury bestaat uit 31 betaalbare rijwoningen. De betaalbare rijwoningen (NHG-grens) zijn ongeveer 100 vierkante meter groot. Deze woningen worden opgeleverd met standaard 2 slaapkamers, een vrij indeelbare zolder, een complete keuken, een moderne badkamer en een tuin met berging. Werk je in de zorg of in het onderwijs), dan krijg je voorrang. Een voorbeeld van een voorwaarde is wel dat je er 5 jaar zelf gaat wonen. Alle inschrijfvoorwaarden komen binnenkort op de website. Overigens komen 7 van deze woningen in een eerder deelplan: Brighton Court.

Tweede fase: 31 ruime eengezinswoningen en 8 riante twee- onder-een kapwoningen
De tweede fase van Canterbury bestaat uit 23 eengezinswoningen (waarvan er 6 extra breed zijn) en 8 fraaie twee-onder-één-kapwoningen. Allemaal met een warmtepomp, zonnepanelen op het dak en vloerverwarming.

Deze 23 eengezinswoningen hebben een woonoppervlaktes van 134 tot 156 vierkante meter. 6 van deze woningen hebben zelfs een woningbreedte van 5,70 meter en staan aan een singel, zodat je een mooi uitzicht hebt. Net als de andere rijwoningen worden deze woningen opgeleverd met een mooie keuken en badkamer. Heel prettig is dat je zowel een voortuin als een achtertuin (met berging) hebt. Je hebt dus altijd een fijne plek in de zon.

Riante twee-onder-één-kapwoningen met uitzicht over het water
Aan dezelfde singel komen 8 prachtige twee-onder-één-kapwoningen, die eruitzien als grote villa’s. Je kijkt aan de voorzijde uit op het water en op veel groen. De woonoppervlaktes variëren van 164 tot 178 vierkante meter. Deze woningen worden opgeleverd met een luxe keuken en badkamer. Verder heb je een zeer riante tuin en ook nog eens 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De kaveloppervlaktes variëren van 308 tot 443 vierkante meter.

Interesse? Meld je aan en blijf op de hoogte
De prijzen van de woningen in de eerste fase van Canterbury zijn nog niet bekend. Ook wordt nog gewerkt aan de impressies. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Canterbury? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende. Dan blijf je op de hoogte en hoor je ook wanneer de verkoop start. Wil je meer weten over TudorPark en in gesprek met iemand van het verkoopteam? Maak dan een afspraak met Bas, Wieke of Eric via 06-53418275, 06-22503566 of 06-42686251. Dan kun je, met inachtneming van de coronamaatregelen, in gesprek in het Tudorhouse, het informatiecentrum aan de Bennebroekerweg 609 in Hoofddorp.

Meer informatie

Kenmerken

Project
TudorPark - Canterbury
Koopwoningen
62
Prijs
€ 344.500,- tot € 800.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden