Quatrebras Park Quartier II fase 3- 52 w

Haarlemmermeer - Badhoevedorp
Actueel aanbod

€ 585.000,- tot € 710.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
138 - 167m2
Kaveloppervlak
146 - 216m2
Inhoud
491 - 693m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Quatrebras Park, groots wonen midden in het groen

Quatrebras Park beoogt een van de mooiste wijken van Badhoevedorp te worden. Met de allure van wonen in een park, vlakbij de dorpskern. Weg van de hectiek van de stad kun je hier straks genieten van de zon in eigen tuin.
Het stedenbouwkundig ontwerp van Quatrebras Park voorziet in veel mooie details en accenten: een brede, groene laan als toegangsweg, het Lint, de rondlopende straten, met majestueuze bomen zodat het gevoel van wonen in een park gelijk voelbaar is. En dat allemaal rondom het wandelpark met kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

De bereikbaarheid, het groen en de uitgebreide voorzieningen maken Badhoevedorp tot de ideale plek voor gezinnen en iedereen die van buiten houdt, maar toch dicht bij Amsterdam wil wonen.

Quatrebras Park is opgedeeld in drie Quartiers, samen tonen deze woongebieden de veelzijdigheid van Quatrebras Park. Van een ruime rijwoning tot royale vrijstaande woning en van tweekamerappartement tot luxe penthouse. Voor ieder wat wils!

De woningen in Quartier II fase 3
In Quatrebras Park is de verkoop gestart van de derde fase en laatste 52 grondgebonden woningen van Quartier II: 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 44 rij- en hoekwoningen. De woningen hier hebben allemaal een prachtig ontwerp, en het luxe comfort van moderne nieuwbouw.

Alle woningen worden gerealiseerd op eigen grond. Altijd met een fijne tuin, op een heerlijk ruime kavel. De begroeide, in hoogte verschillende erfscheidingen, de hagen, de majestueuze bomen: alles zorgt voor een groene en rustgevende plek om te wonen. Met een groot gevoel van privacy.

Makkelijk parkeren
Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. de rij- en hoekwoningen kan parkeren op één van de omsloten parkeerhoven. De twee-onder-één-kapwoningen hebben de beschikking over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Hierdoor oogt de buurt zo goed als autovrij.

Rijk en statig
Quartier II is ontworpen door architecten Katja de Winter en Dana Ponec van Ponec de Winter. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke architectuur: rijk en statig. De finesse zit hem in de detaillering. De speelse afwisseling van gevels, dakvormen, erkers, veranda’s en franse balkons maken het ontwerp van Quartier II buitengewoon interessant.

Duurzaam en comfortabel
De woningen in Quatrebras Park zijn zeer duurzaam en comfortabel. Geen ouderwetse gasaansluiting, maar een lage temperatuursysteem met individuele bodemwarmtepomp die zorgt voor vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer op alle verdiepingen. Afhankelijk van de woningtypen zijn de woningen in Quartier II fase 3 dan wel Energieneutraal dan wel Nul op de Meter.

Locatie
Badhoevedorp is zoals de naam al zegt: een dorp. Groene lanen en straten slingeren door het dorp met mooie tuinen en veel kinderen op de fiets. Veel Badhoevedorpers kennen elkaar, zeggen gedag, maken een praatje bij de groenteboer en supermarkt. Een groen dorp, in de luwte van Amsterdam.

Het dorpshart van Badhoevedorp heeft een eigen winkelcentrum met twee supermarkten, en een aantal bekende grootwinkelbedrijven. Daarnaast is er ook een flink aantal mooie, zelfstandige speciaalzaken met een fijn assortiment. Ook het dorpshart wordt volledig opgeknapt.

Bereikbaar
Er zijn uitstekende, snelle busverbindingen met Amsterdam. Het centrum is ook met de fiets bereikbaar, maar van de drukte daar, merk je hier gelukkig niets.

Voorzieningen in Badhoevedorp
In Badhoevedorp hoeft niemand zich te vervelen: er is een eigen zwembad, je kunt voetballen bij Pancratius, hockeyen bij Xenios, tennissen, winkelen en boodschappen doen bij de Badhoevedorpse winkels: alles is aanwezig. In het nieuwe Dorpshuis wordt van alles georganiseerd. In en rond het dorp is van alles te doen, te zien en te beleven, van het Amsterdamse Bos tot Manege de Ruif in Sloten en de golfbanen bij Schiphol of in Spaarnwoude.

Interesse in Quatrebras Park?
Wil je groots wonen in één van deze bijzondere woningen? Heb je interesse in het actuele aanbod in Quartier ll, fase 3 en wil jij je voorkeur voor een bepaalde woning uitspreken? Meld je als belangstellende.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Quatrebras Park Quartier II fase 3- 52 w
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
52
Prijs
€ 585.000,- tot € 710.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden