Woonveld water

Haarlemmermeer
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Woonveld water nu om de verkoop! In het woonveld Water komen 44 woningen, bestaande uit vrijstaande, halfvrijstaande watervilla’s en herenhuizen met een oppervlakte van circa 141 tot 208 m². De woningen zijn voor verschillende doelgroepen geschikt. Dit is de perfecte keuze voor zowel jonge als oudere gezinnen, als voor mensen die duurzaam en tussen volgroeid groen willen wonen met de gemakken van eigen duurzame voorzieningen , in een landelijke en groene omgeving, maar wel met dichtbij de gezelligheid en de voorzieningen van Heemstede, Haarlem en Hoofddorp.

Wonen aan het water, dat brengt veel geneugten met zich mee. In het voorjaar zie je de jonge eendjes voorbij zwemmen, op warme zomerdagen vind je heerlijk verkoeling aan de waterrand. In de winter kun je er met een beetje geluk lekker schaatsen.

Woonveld Water is een unieke plek. Vanuit jouw watervilla of herenhuis is van alles te zien en te ontdekken. Van verschillende watervogels, zoals de aalscholver, tot de wisseling van de seizoenen. De woningen hebben grote tuinen en een aansprekende architectuur. Je auto parkeer je op je eigen erf. Groene hagen bieden privacy en onder de reeds aanwezige pergola’s geniet je nog langer van het buitenleven. Op de vele speelplekken en in de bosgordel kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Dit is landelijk wonen op z’n best.

Onder het woningaanbod staan de plattegronden en vanaf v.o.n.-prijzen van de diverse woningtypes in woonveld Water. In de online brochure vind je alle verkoopdocumentatie zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving en koperskeuzelijst e.d.

De inschrijving is tot en met 26 juli 10:00 uur a.s.. Als je je inschrijft als belangstellende, ontvang je een persoonlijke link via de mail om het inschrijfproces te starten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonveld water
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
44 (waarvan 44 beschikbaar)
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden