Woonveld boomgaard

Haarlemmermeer - Aalsmeerderbrug
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Woonveld Boomgaard nu in de verkoop! In woonveld Boomgaard komen 18 woningen, bestaande uit vrijstaande en half-vrijstaande bungalows met oppervlaktes vanaf 159 m². De woningen zijn zowel geschikt voor gezinnen als voor degenen die zich, na het beëindigen van alle werkhectiek, willen terugtrekken in deze levendige, groene oase.

Het lommerrijke woonveld Boomgaard in Landgoed Wickevoort is gesitueerd tussen het Zuidelijk Poortgebouw en de Orangerie, langs een mooie, boomrijke laan. De schitterende bungalows hebben een tijdloze uitstraling en liggen verscholen tussen bloeiende, vruchtdragende bomen. Bij elke bungalow worden, naast bomen, ook bosschages aangebracht om privacy te creëren. Tezamen vormen de tuinen van de bungalows de Boomgaard van Wickevoort. Naast veel groen zijn er ook voldoende speelplekken voor kinderen. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats, uit het zicht. Auto’s blijven zo uit het straatbeeld. Boomgaard wordt weer een plek waar kinderen kunnen spelen, net als vroeger.

De woningen in Boomgaard zijn ruim en licht, hebben zonnig gelegen tuinen, maar ook de verkoeling die bomen ’s zomers met zich meebrengen. In Boomgaard hoor je de vogels kwetteren, de bijen zoemen en ook vlinders zijn hier volop te zien.

Onder het woningaanbod staan de plattegronden en vanaf v.o.n.-prijzen van de diverse woningtypes in woonveld Boomgaard. In de online brochure vind je alle verkoopdocumentatie zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving en koperskeuzelijst e.d.

De inschrijving is tot en met 26 juli 10:00 uur a.s.. Als je je inschrijft als belangstellende, ontvang je een persoonlijke link via de mail om het inschrijfproces te starten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonveld boomgaard
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18 (waarvan 18 beschikbaar)
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden