Woonveld boomgaard

Haarlemmermeer
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het lommerrijke woonveld Boomgaard in Landgoed Wickevoort is gesitueerd tussen het Zuidelijk Poortgebouw en de Orangerie, langs een mooie, boomrijke laan. De schitterende bungalows hebben een tijdloze uitstraling en liggen verscholen tussen bloeiende, vruchtdragende bomen. Bij elke bungalow worden, naast bomen, ook bosschages aangebracht om privacy te creëren. Tezamen vormen de tuinen van de bungalows de Boomgaard van Wickevoort. Naast veel groen zijn er ook voldoende speelplekken voor kinderen. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats, uit het zicht. Auto’s blijven zo uit het straatbeeld. Boomgaard wordt weer een plek waar kinderen kunnen spelen, net als vroeger.

De woningen in Boomgaard zijn ruim en licht, hebben zonnig gelegen tuinen, maar ook de verkoeling die bomen ’s zomers met zich meebrengen. In Boomgaard hoor je de vogels kwetteren, de bijen zoemen en ook vlinders zijn hier volop te zien.

In woonveld Boomgaard komen 18 woningen, bestaande uit vrijstaande en half-vrijstaande bungalows met oppervlaktes vanaf 160 m². De woningen zijn zowel geschikt voor gezinnen als voor degenen die zich, na het beëindigen van alle werkhectiek, willen terugtrekken in deze levendige, groene oase.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonveld boomgaard
Start verkoop
16-06-2021
Koopwoningen
18
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden