Tudorpark - Canterbury Fase 5

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

€ 625.000,- tot € 985.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
134 - 194m2
Kaveloppervlak
120 - 340m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Canterbury (TudorPark): eengezinswoningen en twee-onder-een kapwoningen in romantische stijl in Hoofddorp.

Het is het laatste deelplan van TudorPark, de geliefde wijk met de romantische architectuur in Hoofddorp: Canterbury. Hier, niet ver van Amsterdam, ontwikkelt Dura Vermeer 132 woningen, die in fases in verkoop gaan.

Woningen Canterbury (TudorPark): romantische architectuur
De woningen in Canterbury krijgen de bijzondere, romantische Tudorarchitectuur, genoemd naar de bouwstijl die eeuwen geleden onder het Engelse vorstenhuis Tudor gemeengoed was. Vakwerk, dwarskappen, lange schoorstenen, bijzonder metselwerk, erkers, dak- en muurkapellen en witaccenten kenmerken deze bijzondere bouwstijl. Het project is vernoemd naar de gelijknamige middeleeuwse stad in het zuidoosten van Engeland, waar nog veel Tudorhuizen bewaard zijn gebleven.

Plan een oriëntatiegesprek en krijg voorrang
Een gasrekening die door het plafond gaat? Niet in Canterbury Fase 5. Alle woningen zijn namelijk energieneutraal. Dit betekent een optimaal wooncomfort, een heel lage energierekening én veel hypotheekvoordelen. Ten opzichte van bestaande bouw heb je een totale maandlast die veelal lager is dan in een bestaande woning. Je wilt toch niet net zoveel hypotheek als energiekosten betalen per maand? Tel daarbij ook nog eens de grote bedragen op die je bij bestaande bouw moet meenemen voor kosten koper en voor het overbieden en je begrijpt al snel dat wonen in Canterbury Fase 5 grote voordelen heeft. Een duurzame woning is beter voor het klimaat en het geld dat je overhoudt zorgt écht voor een leuker leven.

Interesse? Meld je aan en blijf op de hoogte
De prijsindicaties van de 40 woningen in fase 5 van Canterbury zijn bekend. Welke woningtype is jouw favoriet? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende en geef jouw voorkeur door in je persoonlijk account. Ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start. Pak jij deze laatste kans op een woning in TudorPark? Heb je prangende vragen? Bel Bas, Wieke of Eric via 06-53418275, 06-22503566 of 06-42686251. Zij staan te popelen om je meer te vertellen over deze woningen. Naar verwachting start de voorverkoop dit voorjaar.

Meer weten? www.tudorpark.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tudorpark - Canterbury Fase 5
Koopwoningen
40
Prijs
€ 625.000,- tot € 985.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden