Tudorpark - Canterbury Fase 5

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Actueel aanbod

€ 625.000,- tot € 985.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
134 - 194m2
Kaveloppervlak
120 - 340m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Canterbury: de laatste eengezinswoningen in TudorPark (Hoofddorp), helemaal circulair

Het is het slotstuk van TudorPark, de geliefde wijk met de romantische architectuur in Hoofddorp: Canterbury. In dit deelgebied, niet ver van Amsterdam, realiseert Dura Vermeer circa 140 woningen. De laatste fase, met veertien circulaire eengezinswoningen, is in verkoop. 65% is reeds verkocht, maar er zijn nog enkele woningen te koop. Woon jij volgend jaar in TudorPark?

Canterbury (TudorPark): woningen met romantische architectuur

De veertien woningen in deze laatste fase van Canterbury worden gasloos, energie-neutraal en circulair. Ze krijgen de bijzondere, romantische Tudorarchitectuur, genoemd naar de bouwstijl die eeuwen geleden onder het Engelse vorstenhuis Tudor gemeengoed was. Vakwerk, dwarskappen, lange schoorstenen, bijzonder metselwerk, erkers, dak- en muurkapellen en witaccenten kenmerken deze bijzondere bouwstijl. Het project is vernoemd naar de gelijknamige middeleeuwse stad in het zuidoosten van Engeland, waar nog veel Tudorhuizen bewaard zijn gebleven.

Circulaire eengezinswoningen: geen last van torenhoge gasprijzen

Een gasrekening die door het plafond gaat? Niet in de laatste veertien eengezinswoningen van Canterbury. Deze energieneutrale en circulaire woningen zetten een nieuwe standaard. Bijzonder zijn de bouwmethode en de flexibele opzet. De woningen krijgen een stalen constructie, houten vloeren en wanden, en een volledig geïntegreerd energiesysteem met eigen energieopwekking. Aan de buitenzijde zien ze eruit als de andere Tudorwoningen. Maar doordat de technische installaties zich onder de begane grondvloer bevinden, heb je binnen meer ruimte en dta merk je gelijk. Standaard 152 vierkante meter.

Volop mogelijkheden voor eigen woonwensen

De veertien woningen hebben in de basis een riante living, vijf slaapkamers en een eigen parkeerplaats met optie voor een laadpunt. Maar je kunt met allerlei opties een geheel eigen invulling aan je huis geven. Minder slaapkamers, maar dan nog groter? Geen probleem. Een extra badkamer met toilet op de tweede verdieping? Kom maar door. Een dakterras op het zuiden? Tot je dienst. Je koopt de woning inclusief een fraaie SieMatic keuken met Siemens apparatuur, een luxe badkamer en vloerverwarming. De prijzen beginnen bij 750.000 euro (v.o.n.).

Open huis vrijdag 28 oktober tussen 17.00 - 19.00 uur

Alle informatie over de woningen vind je op de website, denk hierbij aan de brochure, de prijslijst, de technische omschrijving en de optiemogelijkheden op de projectsite. Op vrijdag 28 oktober kun je met het verkoopteam in gesprek tijdens een inloopmiddag in het Tudorhouse (informatiecentrum) aan de Bennebroekerweg 617 in Hoofddorp. Je bent tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom. Zien we je daar?

Wil je weten of je een woning in deze laatste fase kunt betalen? Vraag dan vrijblijvend een (digitaal) oriëntatiegesprek aan bij NEXTHome. NEXTHome is onze financiële betrokken partner. Maak vandaag nog je afspraak. NEXTHome is te bereiken via 0186-745772 of info@nexthome.nl. Wie weet woon jij volgend jaar in TudorPark.

Meer info vind je op: www.tudorpark.nl/canterbury

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tudorpark - Canterbury Fase 5
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40
Prijs
€ 625.000,- tot € 985.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden