Tudorpark - Canterbury 18 appartementen

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

€ 258.850,- tot € 258.850,-

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 50m2
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

Canterbury is het nieuwste en laatste deelplan dat verkocht en gebouwd wordt in TudorPark. Pak je deze kans om hier een nieuwbouwwoning in Tudorstijl te kopen? Canterbury is een groot gebied met een divers woningaanbod, waaronder ca. 140 koopwoningen. Deze gaan we gefaseerd verkopen. Met deze sneak preview lichten we vast een tipje van de sluier. Of we het beste voor het laatst bewaard hebben? Oordeel zelf! Canterbury ligt naast Brighton Court, aan de oostkant van TudorPark.

Nu in verkoop – 18 appartementen Canterbury Fase 4
In het energieneutrale appartementengebouw komen 18 startersappartementen. Met een woonoppervlakte van circa 45 tot en met 50 m², vloerverwarming, een aparte slaapkamer, badkamer en keuken geven we je graag een goede start. Iets voor jou? Ga naar tudorpark.nl en schrijf je in. Alle verkoopinformatie over de appartementen, verkoopvoorwaarden en verkoopprocedure vind je op de website. Inschrijven is mogelijk tot en met dinsdag 17 mei 09.00 uur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tudorpark - Canterbury 18 appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18
Prijs
€ 258.850,- tot € 258.850,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden