The Concourse Hoofddorp

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlemmermeer - Hoofddorp
Actueel aanbod

€ 344.000,- tot € 649.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
48 - 118m2
Inhoud
169 - 434m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

WINTERACTIE! € 15.000 KORTING OP DE EERSTE 5 NIEUWE VERKOPEN VAN HET TYPE A WONING.
Wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Lees de volledige voorwaarden op de website www.theconcourse.nl

Midden in het gezellige centrum van Hoofddorp komt nieuwbouwproject The Concourse, met 69 fraai ontworpen appartementen. The Concourse presenteert zich met acht verschillende gevels als meerdere kleine gebouwen. Elke gevel heeft zijn eigen specifieke kenmerken in kleur, hoogte, raamvorm en details. Dit geeft een gevarieerd straatbeeld dat fraai past in de gezellige winkelstraten van het centrum van Hoofddorp! Naast de ruime balkons en terrassen, beschikken enkele appartementen over elektrische schuifkozijnen, waarbij het kozijn in zijn geheel wordt geopend. Zo haalt u buiten letterlijk naar binnen. De appartementen worden ontsloten via een groene binnentuin. Een heerlijke en rustige plek voorzien van bomen, struiken en grassoorten. In deze mini- oase is een open ruimte waar je kunt zitten en elkaar ontmoet. Daarnaast geeft de begane grond alle ruimte om te ondernemen, van espressobar tot delicatessewinkel, van denim tot maatpak.

Verdeeld over alle drie de verdiepingen komen de appartementen in verschillende uitvoeringen en groottes. Met woonoppervlaktes van 48 m2 tot 118 m2 zijn zij ruim opgezet en beschikken zij over (inpandige) balkons, een individuele warmtepomp en zonnepanelen. De auto parkeer je in de afgesloten garage op de eerste verdieping. Er zijn verschillende penthouses op de vierde verdieping. Kenmerkend zijn de plafondhoge ramen, de riante afmetingen (van 82 m2 tot 118 m2) en de speelse indeling. Ieder penthouse heeft een eigen warmtepomp met boiler. De zonnepanelen liggen op het dak van het gebouw. Alle penthouses kunnen kiezen voor een eigen parkeerplaats in de afgesloten garage op de eerste verdieping.

Centraal binnen het gebouw van The Concourse ligt de binnentuin. Een binnentuin die uitnodigt om naar buiten te gaan. Fleurige bloemen, prachtige planten, bomen en diverse grassoorten. Bewoners en bezoekers maken hier gemakkelijk contact met elkaar onder het genot van een kop koffie of een goed glas wijn. Op de randen van de binnentuin kunt u heerlijk zitten. Met de binnentuin op de eerste verdieping heeft The Concourse de natuur bijna letterlijk in huis gehaald. Daarnaast krijgt de binnentuin ook een duurzame functie; door de opvang van het regenwater is de binnentuin klimaat adaptief en draagt zo bij aan het verminderen van de hittestress in het gebouw.
Dit appartementen in dit project hebben energielabel A++ of A+++. Dit betekent extra energiezuinig wonen. Bovendien zijn er vanaf 2024 extra financieringsmogelijkheden voor woningen met een gunstig energielabel.

Ben je starter? Dan kom je mogelijk ook nog eens in aanmerking voor een starterslening via de Gemeente Haarlemmermeer.
Neem voor meer info contact op met de contact op met LUCA Makelaardij via 072-527 2000

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Concourse Hoofddorp
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
18 van 60 beschikbaar
Prijs
€ 344.000,- tot € 649.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden