DUET

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlemmermeer - Nieuw-Vennep
Actueel aanbod

€ 243.000,- tot € 294.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 49m2
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

Een nieuw houtbouwproject aan de Venneperweg in het centrum van Nieuw-Vennep: moderne 2-kamerappartementen op een fantastische locatie. Tegenover het overdekte winkelcentrum De Symfonie komen in DUET 42 betaalbare appartementen variërend in grootte van 45 tot 49 m². De tweekamerappartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en bereikbaar met de centrale lift in het midden. Ideaal voor jou als starter als je op zoek bent naar een eigen plekje.

In DUET woon je in het centrum van Nieuw-Vennep, maar aan groen geen gebrek. De tuin voor DUET wordt ingericht als een klein parkje met ruimte voor beplanting, gras, bankjes én twee in het oog springende kastanjebomen.

Vanuit DUET ben jij zo in Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam of Leiden. Met het OV of de auto, het maakt niet uit. Dankzij een treinstation, goede busverbindingen én snelle uitvalswegen ben je (bijna) sneller dan het geluid!

Vrije sector koop appartementen

- Betaalbare ‘penthouses’ met dakterras
- Begane grond appartement met eigen ingang en terras
- Volledig eigenaar, geen erfpacht
- Geen inkomensgrens

KoopStart appartementen

- Gunstige financiering door de 'koperskorting'
- Lagere koopprijs dan de marktwaarde, omdat je koopt op basis van erfpacht
- Inkomensgrens: maximaal bruto jaarinkomen van toepassing bij toewijzing

Meer informatie

Kenmerken

Project
DUET
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 42 beschikbaar
Prijs
€ 243.000,- tot € 294.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden