DUET

Haarlemmermeer - Nieuw-Vennep
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 55m2

Over dit project

Een nieuw houtbouwproject aan de Venneperweg in het centrum van Nieuw-Vennep: moderne 2-kamerappartementen op een fantastische locatie. Tegenover het overdekte winkelcentrum De Symfonie komen in DUET 42 betaalbare appartementen variërend in grootte van 45 tot 55 m². De tweekamerappartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en bereikbaar met de centrale lift in het midden. Ideaal voor jou als starter als je op zoek bent naar een eigen plekje.

In DUET woon je in het centrum van Nieuw-Vennep, maar aan groen geen gebrek. De tuin voor DUET wordt ingericht als een klein parkje met ruimte voor beplanting, gras, bankjes én twee in het oog springende kastanjebomen.

Vanuit DUET ben jij zo in Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam of Leiden. Met het OV of de auto, het maakt niet uit. Dankzij een treinstation, goede busverbindingen én snelle uitvalswegen ben je (bijna) sneller dan het geluid!

Meer informatie

Kenmerken

Project
DUET
Start verkoop
2023 (2e kwartaal)
Koopwoningen
42
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden