Badhoevedorp - Quatrebras

Haarlemmermeer - Badhoevedorp
Toekomstig aanbod

€ 763,- p.m. tot € 1.350,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
44 - 92m2

Over dit project

Badhoevedorp
Badhoevedorp ligt ten westen van Amsterdam en is daarmee gunstig gelegen ten opzichte van de hoofdstad.

Badhoevedorp heeft een groene omgeving met diverse parken en natuurgebieden in de buurt, zoals het Nieuwe Meer, de Amsterdamse Bos en het Haarlemmermeerse Bos. Daarnaast is er een grote golfbaan, genaamd De Amsterdamse Golf Club, te vinden in Badhoevedorp.

Qua bereikbaarheid is Badhoevedorp goed gelegen. Het dorp is bereikbaar via de snelwegen A9 en A4, en heeft een goede verbinding met Amsterdam, Schiphol en andere omliggende steden en dorpen. Er zijn ook diverse buslijnen die Badhoevedorp verbinden met Amsterdam en omliggende plaatsen.

Quatrebras
Het is goed wonen in Badhoevedorp én het wordt nog veel beter. Met de omlegging van de A9 wordt Badhoevedorp ruimer en groener. In de nieuwe wijk ‘Quatrebras’ komen hier ruim 1.200 woningen, een nieuw centrum én een groen park verdeeld over drie deelgebieden: Quatrebras Park, Quatrebras Centrum en Quatrebras Dorp. Een ruim opgezet gebied, met karakteristieke Badhoevedorpse lanen, parken en brinken. Groots en ruim wonen, dicht bij de hoofdstad, groen, voorzieningen en winkels.

Rivage en Bienvenue
Dit jaar start de bouw van de woongebouwen Rivage en Bienvenue, deze komen te liggen in deelgebied Quatrebras Park, in de knik van de Schipholweg (N232) en de Orleanderlaan, tegen de bestaande bebouwing van Badhoevedorp aan. Met alle dagelijkse voorzieningen in het dorp woont u aan een groen binnengebied en het water. Niet alleen de scholen en kinderopvang liggen om de hoek, ook kan je in de buurt volop sporten. Wil je borrelen of eten, dan is QBeach een goede plek. Je kan hiervoor natuurlijk ook naar Amsterdam.

In gebouw Rivage worden 32 vrije sector huurappartementen (drie- en vierkamerappartementen, 68 t/m 92 m²), met daarbij 32 parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging gerealiseerd. Doelgroep 55+.

In gebouw Bienvenue wordt gerealiseerd;
•56 vrije sector huurappartementen: tweekamerappartementen (2) van 62 m² en driekamerappartementen (54) van 65 t/m 72 m²;
•15 middenhuur appartementen: tweekamerappartementen van 50 t/m 57 m²;
•40 sociale huurappartementen: 37 studio's van 44 t/m 47 m² en 3 tweekamerappartementen van 47 m².
75 parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging

Bereikbaarheid Quatrebras
Deze bruisende stad ligt aan de horizon. Hooguit 25 minuutjes op de fiets, en u staat in het centrum van de stad. Via de Schipholweg en directe ontsluiting op de A9 is ook de bereikbaarheid van Quatrebras met de auto gegarandeerd. De openbaar vervoervoorzieningen zijn ook prima. Deze stopt bij jou voor de deur.

En weet je dat Station Amsterdam Lelylaan op ongeveer 15 minuten fietsen van het dorp ligt? Vanaf dit station zijn er directe verbindingen naar Schiphol, Amsterdam Centraal en andere grote steden in Nederland.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Badhoevedorp - Quatrebras
Start verhuur
2024 (4e kwartaal)
Huurprijs (p.m.)
€ 763,- tot € 1.350,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Huur
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden