Formidable Hoofddorp

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
47 - 133m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

FORMIDABLE HOOFDDORP
Op loopafstand van het centrum van Hoofddorp verrijst binnenkort een modern nieuwbouwproject. Het nieuwbouwproject bestaat uit 11 2-kamer appartementen en 2 3-kamer appartementen alle met een ruim balkon of terras alsmede 16 eengezinswoningen met 3 slaapkamers, een ruime zolder en een tuin met berging.

Het plan wordt een fijne plek met een groen hof waar kinderen lekker kunnen spelen.

De verwachting is dat we in het derde kwartaal in verkoop gaan en dat de bouw eind 2024 zal starten.

KIES WAT BIJ JOU PAST

De locatie van de woningen is zeer goed. Op de hoek van Hoofdweg (vaart) en de burgemeester Pabstlaan, waar ooit een bouwmarkt was gevestigd komt nu een kleinschalig plan. Het centrum van Hoofddorp is per voet binnen 5 minuten bereikbaar waar de een grote verscheidenheid aan winkels, horeca en uitgaansgelegenheden is gelegen. Ook diverse sportscholen en clubs zijn op zeer korte afstand gelegen. Bent u meer van wandelen of fietsen? Het Haarlemmermeerse bos en de geniedijk liggen allemaal in de nabijheid van het plan.

Door de centrale ligging zijn scholen (zowel lagere als middelbaar), kinderopvang locatie en ook het ziekenhuis op korte afstand gelegen.

EENGEZINSWONINGEN

De eengezinswoningen bestaan uit 3 blokjes van 14 eengezinswoningen en deze zijn tussen de 117m2 en 126 m2. Naast de 14 eengezinswoningen hebben we ook 2 twee-onder-één kap woningen welke 133 m2 groot zijn. Alle woningen hebben een doorzonwoonkamer met open keuken en toegang tot de tuin. Op de eerste etage bevinden zich een 3-tal slaapkamers en een complete badkamer. De zolderetage is ruim en hier is ruimte voor de technische apparatuur en ruimte voor een 4e slaapkamer of hobbykamer. Uiteraard voldoen alle woningen aan de laatste energie eisen en zijn voorzien van vloerverwarming.

APPARTEMENTEN

Het appartementen gebouw is een kleinschalig gebouw met slechts 13 appartementen. DE appartementen variëren in grootte tussen de 47 m2 (2 kamers) en 65 m2 (3 kamers). Alle appartementen hebben een balkon en de bovenste appartementen hebben zelfs een dakterras van 22 m2. De woningen zijn te bereiken via een ruime hal en zijn te bereiken via een lift. Op de begane grond zit een gezamenlijke (afgesloten) fietsenberging

Meer informatie

Kenmerken

Project
Formidable Hoofddorp
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden