Hof 24

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Actueel aanbod

€ 594.500,- tot € 769.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 191m2
Kaveloppervlak
93 - 225m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

Hoofddorp – Hof.24 – Stads wonen & werken in een groene omgeving
De bouw is al gestart! We verwachten te starten met opleveren in het derde kwartaal van 2024.

Hof.24 is een sfeervol nieuwbouwplan met 24 diverse eengezinswoningen, waarvan nog een aantal herenhuizen met 4 woonlagen beschikbaar zijn en nog één twee-onder-één-kap. Ideaal voor gezinnen en ook voor huishoudens die werk-/bedrijfsruimte aan huis willen hebben. De woningen zijn gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht van toepassing.

Wat de ligging van Hof.24 zo uniek en aangenaam maakt, is de directe omgeving. In een straal van 2 kilometer bevinden zich vele mogelijkheden voor ontspanning, zeer veel diverse sportmogelijkheden, het winkelgebied, een grote verscheidenheid aan horeca, scholen en kinderopvang en het Centraal Station Hoofddorp.

HERENHUIS vanaf € 699.500,-- v.o.n.
Er komen negen sfeervolle 4-laags herenhuizen gelegen aan de Burgemeester Pabstlaan. Dit zijn de grootste woningen in Hof.24. U geniet van heel veel woonruimte, want deze herenhuizen hebben maar liefst 4 woonlagen. Het woonoppervlak is vanaf ca. 184 m². Heerlijk toch!  De kaveloppervlakten variëren van ca. 92 tot ca. 118 m².

De achtertuinen zijn gelegen aan het groene hof. De erfafscheidingen worden alvast aangelegd met winterhard groen zodat de tuinen en de hof een groene uitstraling hebben. U geniet van een moment voor uzelf met mooi uitzicht, terwijl kinderen veilig kunnen spelen in het autoluwe hof. Dat is pas ontspannen wonen.

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING vanaf € 769.500 v.o.n.
Wonen, werken leven… het kan allemaal in deze ruime twee-onder-één-kapwoningen. Met een woningbreedte van 6 meter en een woonoppervlak van ca. 158 m² biedt deze woning volop ruimte voor royaal en comfortabel wonen met veel privacy. 

De kavels zijn ruim met een oppervlakte vanaf ca. 196 m² tot ca. 225 m². De woningen hebben een diepe achtertuin van maar liefst ca. 10 meter, gelegen op het zuidoosten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof 24
Prijs
€ 594.500,- tot € 769.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden