Zuiderhoeven Oost

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Actueel aanbod

€ 584.500,- tot € 744.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
131 - 196m2
Kaveloppervlak
109 - 237m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

Hoofddorp – Zuiderhoeven Oost – Natuurlijk Wonen
Omgevingsvergunning onherroepelijk! We verwachten al snel te kunnen starten met de bouw!

Zuiderhoeven Oost wordt een intieme woonwijk van 30 royale woningen. Op zo’n prachtige plek komen natuurlijk niet zomaar woningen. Hier ontwikkelen we woningen die passen bij het rijke verleden en met respect voor de natuur. De woningen worden uiteraard duurzaam en gasloos.

Het ontwerp is geïnspireerd op de polder en de rijke geschiedenis van de boerderijen in de Haarlemmermeer. Zo ontstaat er een mooi nieuwbouwproject in de stijl van een agrarisch ensemble. De woningen zijn gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht van toepassing.

BUITENGOED vanaf € 689.500,-- v.o.n.
Vanuit uw keukenraam kijkt u uit op de sfeervolle meanderende parkstrook en de brede watergang. De woningen hebben een breedtemaat van 6,3 meter en een woonoppervlakte vanaf ca. 171 m² tot maar liefst ca. 196 m². De grote kaveloppervlakten variëren vanaf ca. 156 m². Tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen met tuindieptes van ruim 10 meter (!). De tuin is gelegen op het zuidwesten, u kunt hier dus de hele dag genieten van de zon.

PARKRIJK vanaf € 584.500,-- v.o.n.
De woningen zijn met de voorzijde aan een meanderende groene parkzone georiënteerd. Door het groen en de bomenpracht ervaart u gelijk een heerlijk parkgevoel. Met het woningtype Parkrijk kiest u voor sfeer en ruimte: een woonoppervlak vanaf ca. 131 m². De kavels variëren, vanaf ca. 117 m², de achtertuin is ca. 9 meter diep.

ORANJERIE vanaf € 599.500,-- v.o.n.
Deze 5 woningen in Oranjerie hebben aan de voorzijde een prachtige brede groenstrook en een heerlijk uitzicht op de groene meanderende parkstrook. Met een riant woonoppervlak vanaf ca. 139 m² ervaart u dat gevoel van ruimte ook binnen. De kavels variëren, vanaf ca. 115 m², de achtertuin heeft een diepte van ruim 8 meter.

KOETSHUIS vanaf € 634.500,-- v.o.n.
Deze Koetshuis woningen bieden met een woonoppervlak vanaf ca. 147 m² alle ruimte om te wonen zoals u dat wilt. De kaveloppervlaktes variëren, vanaf de ca. 118 m², de diepe achtertuin van ruim 8 meter biedt alle ruimte voor tuinliefhebbers.

HOFGAARD vanaf € 624.500,-- v.o.n.
Naast het stoere karakter van drie-onder-een-kapwoning biedt Hofgaard volop ruimte en comfort. De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf ca. 139 m². De kavels variëren, vanaf ca. 138 m².

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuiderhoeven Oost
Prijs
€ 584.500,- tot € 744.500,-
Type woningen
Eengezinswoning, Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden