Het Dorp - Badhoevedorp

Haarlemmermeer - Badhoevedorp
Toekomstig aanbod

€ 455.000,- tot € 675.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
162 - 193m2
Kaveloppervlak
292 - 533m2
Inhoud
620 - 866m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Badhoevedorp, gelegen op 10 km van het centrum van Amsterdam, is ��n van de mooiste dorpen rondom Amsterdam. De sfeervolle woonbuurten worden gekenmerkt door prachtige groene lanen en rustige straten met veel sfeer. De eerste woonbuurten stammen uit de jaren '30.

In het dorp zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig, zoals winkels, scholen en sportverenigingen. Badhoevedorp ligt uitstekend, met de hoofdstad om de hoek, en daardoor ook alle stedelijke voorzieningen dichtbij. Zodat bewoners wel de lusten van de stad ervaren, maar niet de lasten. Een ideale plek om rustig te wonen, in het groen, met de stad zeer nabij.

Badhoevedorp is erg geliefd bij haar inwoners. Niet alleen vanwege de groene dorpse sfeer en de gunstige ligging; het dorp heeft ook veel te bieden op het gebied van vrije tijd, sport en cultuur. Het dorp biedt voor ieder wat wils.
Badhoevedorp wordt in de nabije toekomst verbeterd, want de A9 die nu dwars door het dorp loopt wordt omgelegd en komt te liggen aan de zuidkant van het dorp. De oude A9 wordt in 2018/2019 verwijderd uit het dorp.

Hierdoor wordt de bereikbaarheid van Badhoevedorp beter, maar vooral de leefbaarheid van het dorp. Deze unieke kans wordt gebruikt om het woongenot aan de zuidkant van Amsterdam te vergroten. Bestaande parken worden opgeknapt en er komen nieuwe woningen. De ontwikkeling speelt in op de wensen van kopers uit de regio Amsterdam, met een Badhoevedorps tint! De sfeer is dorps en groen, dichtbij de stad met ruimte voor keuzevrijheid voor de nieuwe bewoners.

Hoe wilt u wonen?
De ontwikkeling van woningen gebeurt in fases om goede aansluiting te houden met het bestaande dorp. De eerste woningen komen op:
- de ANWB locatie - een locatie binnen het nieuwe woongebied Quatrebras.
- Noordrand Park - een locatie binnen het nieuwe woongebied Quatrebras.
- Groene Zoom - een locatie binnen het nieuwe woongebied Schuilhoeve.

Elk gebied wordt gekenmerkt door een eigen karakter en sfeer, waarbij ook aandacht is voor de samenhang met de omgeving. Lees hier meer over de sfeer, type woningen en planning voor deze locaties.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Dorp - Badhoevedorp
Koopwoningen
12
Prijs
€ 455.000,- tot € 675.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Overig, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden