Huren in Noorderkwartier

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlemmermeer - Hoofddorp
Actueel aanbod

€ 945,- tot € 1.700,-

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 119m2
Aantal kamers
2 - 4

Over dit project

Kent u het Noorderkwartier al? Aan de noordrand van Hoofdorp worden prachtige geschakelde woningen met klassieke bouwdetails gerealiseerd. Architectenbureau Visser en Bouwman heeft de karakteristieke jaren 30-stijl gecombineerd met het comfort en de woonkwaliteit anno nu.
Naast een heerlijke living voelt u de ruimte ook direct door de 5 kamers en zolderverdieping. De moderne badkamer is compleet en luxueus afgewerkt. De keuken is volledig ingericht en voorzien van hoogwaardig inbouwapparatuur.

Wie in Noorderkwartier woont, heeft het getroffen als ruimtelijk wonen met het gezin en kinderen voorop staat. Ook als de centrale ligging belangrijk is, dan is het Noorderkwartier misschien wel uw beste keuze. U woont beschut langs de Hoofdvaart en aan de Hoofdweg met al het omliggend groen. Maar waar u ook direct verbonden bent met de belangrijke snelwegen richting Amsterdam, Den Haag en Schiphol.

U fietst binnen 4 minuten naar het centrum van Hoofddorp, waar nagenoeg alle faciliteiten direct onder handbereik zijn; winkels, restaurants, terrasjes, theater en bioscoop. Maar uiteraard ook alle dagelijkse boodschappen. Rondom het centrum is tevens een keur aan medische voorzieningen, scholen en kinderopvang beschikbaar.

De eengezinswoningen, die hoogwaardig worden afgewerkt, hebben alle een royale tuin en hebben een gemiddelde woonoppervlakte van 115 m² en de huurprijzen variëren van ¤ 1.055,- en ¤ 1.195,- per maand. De verwachte oplevering is november 2017.

Wonen in Noorderkwartier betekent bijzonder comfortabel wonen te midden van alle voorzieningen!

Voor alle informatie en inschrijving voor nieuwbouwproject Noorderkwartier verwijzen wij u naar:
http://hureninnoorderkwartier.nl/#

Like de Facebook-pagina & volg alle updates!
https://www.facebook.com/hureninnoorderkwartier/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Noorderkwartier
Huurwoningen
35
Huurprijs
€ 945,- tot € 1.700,-
Type woningen
Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Trein/tramstation
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden