Landgoed Wickevoort

Haarlemmermeer - -
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

AM realiseert aan de rand van het idyllische dijkdorp Cruquius, net ten zuiden van Haarlem, een uniek nieuw woongebied; Landgoed Wickevoort. Wickevoort is niet alleen omgeven door groen en veel ruimte, op Wickevoort zelf is al heel veel volgroeid bestaand groen, waaronder het oudste "bos" van de Haarlemmermeer. Deze al aanwezige natuur zal , zoveel als mogelijk is, behouden worden. In Wickevoort beleef je de seizoenen zoals ze bedoeld zijn.

Geniet daarnaast van prachtige voorzieningen als een duurzame boerderij, Hoeve Wickevoort, een kinderboerderij, een manege, zwembad, sporthal en mooie wandelroutes. Bovendien kan je, samen met andere bewoners, medebepalen welke faciliteiten jullie ideale woonwijk krijgt.

Heb je altijd al gedroomd van een woning aan de bosrand, in een boomgaard of aan het water? In Wickevoort kan het. Er komen verschillende woonvelden, elk met een eigen identiteit. Samen tonen deze woonvelden de veelzijdigheid van Wickevoort en de verbondenheid met de natuur. Wil je een huurwoning, koopwoning of een vrije kavel? Wil je een appartement of rijwoning, wil je een vrijstaande woning of liever een twee-onder-een kap-woning. In Wickevoort zijn deze woningtypes allemaal te vinden!

De verkoop van de woningen in woonveld Hagen Fase 1 is reeds gestart. Er zijn nog enkele woningen niet verkocht. Kijk voor de laatste stand van de verkoop op de website.

Heb je belangstelling voor een mooi, ruim en licht appartement? Schrijf je dan in bij de pre-sale van de appartementen in Orangerie Fase 1. Binnenkort start de verkoop!

Er wordt druk gewerkt aan het uitwerken van de woningen in de volgende woonvelden en fases. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je dan in als belangstellende voor Landgoed Wickevoort en ontvang als eerste de laatste nieuwtjes.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed Wickevoort
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
1000
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden