Landgoed Wickevoort

Haarlemmermeer - -
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

AM realiseert aan de rand van het idyllische dijkdorp Cruquius, net ten zuiden van Haarlem, een uniek nieuw woongebied; Landgoed Wickevoort. Wickevoort is niet alleen omgeven door groen en veel ruimte, op Wickevoort zelf is al heel veel volgroeid bestaand groen, waaronder het oudste "bos" van de Haarlemmermeer. Deze al aanwezige natuur zal , zoveel als mogelijk is, behouden worden. In Wickevoort beleef je de seizoenen zoals ze bedoeld zijn.

Geniet daarnaast van prachtige voorzieningen zoals een duurzame boerderij, Hoeve Wickevoort, een kinderboerderij, een manege, een kleinschalige horeca, kinderopvang, elektrische deelauto's en mooie wandelroutes. Doordat je als bewoner automatisch lid bent van de beheervereniging Landgoed Wickevoort heb je, samen met de andere bewoners, invloed op je omgeving en bepaal je mede welke faciliteiten op het landgoed aanwezig zijn.

Droom je van een woning aan de bosrand, in een boomgaard of aan het water? In Wickevoort kan het. Er komen verschillende woonvelden, elk met een eigen identiteit. Samen tonen deze woonvelden de veelzijdigheid van Wickevoort en de verbondenheid met de natuur. Wil je een huurwoning, koopwoning of een vrije kavel? Ben je op zoek naar een appartement, rijwoning, vrijstaande woning of liever een twee-onder-een kap. In Wickevoort is dit allemaal te vinden!

De bouw van de koopwoningen in Hagen en de huurwoningen in Erven Fase 1 is reeds gestart. Ben je op zoek naar een ruim en licht appartement met een grote buitenruimte op een bijzondere locatie? Schrijf je dan nu in voor een appartement in de Orangerie. De pre-sale is gestart en binnenkort start de verkoop! Wil je wonen in een rijwoning, half vrijstaande woning of vrijstaande woning? Dan is wellicht woonveld Boomgaard of Water iets voor jou. Eind van het jaar start de verkoop van deze woningen. Kijk voor de laatste stand op de website!

Er wordt druk gewerkt aan het verkoopgereed maken van de woningen in de resterende woonvelden van Fase 1 en het verder uitwerken van de woonvelden in de volgende fases. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de woonvelden van Landgoed Wickevoort. Meld je dan aan als belangstellende voor Landgoed Wickevoort en ontvang als eerste de laatste nieuwtjes.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landgoed Wickevoort
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
1000
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden