Quatrebras

Haarlemmermeer
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Quatrebras in Badhoevedorp is de naam waar alle ontwikkelingen op het tracé van de oude A9 onder vallen. Quatrebras Park en Quatrebras Dorp (Schuilhoeve) zijn de twee gebieden waar alleen woningen/appartementen komen. In Quatrebras Centrum komen zowel winkels als woningen/appartementen en Quatrebras Business (Lijndenhof) wordt het nieuwe bedrijventerrein.

Op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen alsmede informatie ontvangen over de start van de verkoop van het komende woning-aanbod? Meld u dan als belangstellende op www.quatrebrasbadhoevedorp.nl. Naast informatie over de ontwikkelingen vind u hier ook informatie over events.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Quatrebras
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
150
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden