Het Gemaalhuis

Haarlemmermeer - -
Actueel aanbod

€ 430.000,- tot € 430.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
152 - 152m2
Kaveloppervlak
68 - 68m2
Inhoud
471 - 471m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Timpaan ontwikkelt op loopafstand van het stadshart in Hoofddorp een nieuwe woonwijk: Het Gemaalhuis. Op deze nieuwe woningbouwlocatie komt een gevarieerde mix van 84 woningen: 30 eengezins koopwoningen, 40 (vrije sector) huur- en 14 koopappartementen. 

De verkoop is op 16 april gestart. De inschrijving is gesloten en alle woningen staan onder optie. Heeft u belangstelling voor (één van) de aangeboden woningen? U kunt zich nog als reservekandidaat opgeven. De verkopend makelaar van project Het Gemaalhuis is: Keijser & Drieman Hoofddorp
Concourslaan 1
2132 DH Hoofddorp
023-5699020
nieuwbouw@kdmakelaars.nl
Stedenbouw en architectuur
Met een originele architectuur - gebaseerd op de historische gemalen- en modern hoogwaardig wooncomfort. Het nieuwe Gemaalhuis markeert als het ware de entree van Hoofddorp.

Het Gemaalhuis omvat een gevarieerde mix van 84 woningen. In het plan komt een doorsteek voor voetgangers vanuit de wijk Kalorama naar de doorgaande Kruisweg.
Deze doorsteek krijgt vorm in een ingetogen woonhof, inclusief een speelvoorziening voor de kleintjes. Tussen de appartementen en woningen komt aan de achterzijde een open ruimte, hier komt een parkeerhof die toegang biedt naar de achtertuinen met de bergingen voor de eengezinswoningen.
In en rondom het plan is volop ruimte gecreeërd voor parkeerplaatsen, zowel in de buitenruimtes als aan de straatzijdes voor de woningen. Daarbij krijgen het woon- en parkeerhof een mooi uitgebalanceerd groenplan. Dit omvat kleine bomen, lage beplanting en zelfs een grote pergola op de parkeerhof, uitgevoerd met een bonte verzameling klimplanten.

Duurzaamheid
Uw nieuwe woning is voorzien van een duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem. De grote voordelen: meer comfort tegen lagere kosten. Dit klimaatsysteem wordt geleverd en geëxploteerd door Klimaatgarant. Zij zijn uw toekomstig leverancier van verwarming en koeling wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat.

In dit project voldoen de meeste woningen al aan de gestelde eisen voor 2020, een EPC van 0,0. Alle woningen zijn aardgasvrij.
In het project zijn de woningen van het type A en B, Nul op de Meter (NOM). De woningen van type D en appartementen zijn EPC 0. De woningen van het type C hebben een EPC van 0,06.

Stand van zaken
De verkoop van de nieuwbouw van Het Gemaalhuis te Hoofddorp is 16 april gestart.
Er zijn 30 woningen en 14 appartementen in verkoop, verdeeld over de volgende typen:

*3 eengezinswoningen met een oppervlakte van circa 110 m2 GBO
*20 eengezinswoningen met een oppervlakte van circa 122 m2 GBO
*2 hoekwoningen met een uitbouw aan de zijgevel van circa 135 m2 GBO
*5 dekwoningen (woning met 4 lagen) vanaf circa 150 m2 GBO
*12 appartementen van circa 110 m2 GBO
*2 penthouse appartement van circa 150 m2 GBO
De prijzen van zowel de woningen als de appartementen zijn vanaf € 335.000,- VON.
De verkopend makelaar van Het Gemaalhuis is Keijser & Drieman Makelaars Hoofddorp (+31 23 569 9020, hoofddorp@kdmakelaars.nl)

De huurappartementen gaan naar verwachting eind 2019 in verhuur. Tegen die tijd berichten we daarover.

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Meld u aan als geïnteresseerde op de website: http://www.hetgemaalhuis.nl/

Like de pagina op Facebook: https://www.facebook.com/HetGemaalhuisHoofddorp/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Gemaalhuis
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
44 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 430.000,- tot € 430.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden