Terug naar Project

Dadel

In Orangerie, op één van de mooiste plekjes van Wickevoort, met zicht op de boomrijke omgeving, bevindt zich dit mooie appartement van circa 46 m2 GBO op de begane grond.

Type D: Bouwnummer 4

Indeling en afwerking:
De woning heeft een mooie entree met een garderoberuimte. Hier bevinden zich ook de badkamer met inloopdouche en een aparte toiletruimte. De ruime woon/slaapkamer heeft een van alle gemakken voorziene luxe Siematic keuken. Het appartement is schitterend afgewerkt met onder andere verdiepingshoge deuren, grote ramen en modern sanitair, waaronder een hangtoilet. Op de fijne buitenruimte is het heerlijk genieten.

Duurzaamheid:
Het dak van het appartementencomplex is voorzien van zonnepanelen. Alle appartementen zijn gasloos en uitgevoerd als een EPC = 0 woning. Het appartement beschikt over vloerverwarming én vloerkoeling.

Eigen parkeerplaats:
Parkeren doe je veilig op je eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Daar bevindt zich ook nog je eigen aparte berging. De VON prijs van deze parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement.

Persoonlijke wensen:
Wil je je appartement wijzigen of nog luxueuzer afwerken? Dit kan uiteraard via de woonwensenlijst.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 320.000,-
Woonoppervlakte 46 m2
Inhoud 120 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
4 - - 46 m2 - 120 m3 Verkocht