Terug naar Project

Agave A1

In Orangerie, op één van de mooiste plekjes van Wickevoort, met vanaf de verdiepingen, afhankelijk van de ligging van het appartement, een grandioos uitzicht over Wickevoort en de boomrijke omgeving, bevinden zich deze drie bijzonder mooie appartementen van circa 109 m2 GBO op de eerste, de tweede en de derde verdieping.

Type A1: Bouwnummer 14, 24 en 33

Indeling en afwerking:
Je betreedt het appartement via een ruime entree. Aan deze entree bevinden zich drie grote slaapkamers, een toiletruimte, een luxueuze badkamer met tweede toilet, een berging met wasmachine én droger aansluiting, een installatieruimte en de ruime woonkamer met een van alle gemakken voorziene luxe Siematic keuken. Het appartement heeft een hoog afwerkingsniveau met, onder andere, verdiepingshoge deuren, een compleet afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet van modern sanitair. Op de grote buitenruimte is het heerlijk genieten.

Duurzaamheid:
Het dak van het appartementencomplex is voorzien van zonnepanelen. Alle appartementen zijn gasloos en uitgevoerd als een EPC = 0 woning. Het appartement heeft vloerverwarming én vloerkoeling.

Eigen parkeerplaats:
Parkeren doe je veilig op je eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Daar bevindt zich ook nog je eigen aparte berging. De VON prijs van deze parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement.

Persoonlijke wensen:
Wil je de luxe van een tweede badkamer en ruimte voor een inloopkast in je woning of wil je je appartement wijzigen of nog luxueuzer afwerken? Dit kan uiteraard via de woonwensenlijst.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 605.000,- tot € 635.000,-
Woonoppervlakte 109 m2
Inhoud 283 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
14 - - 109 m2 3 283 m3 Verkocht
24 - - 109 m2 3 283 m3 Verkocht
33 - - 109 m2 3 283 m3 Verkocht