Terug naar Project

Oleander

In Orangerie, op één van de mooiste plekjes van Wickevoort, met vanaf deze verdieping een grandioos uitzicht over Wickevoort en de boomrijke omgeving, bevinden zich deze twee schitterende penthouses van circa 189 m2 GBO op de bovenste (derde) verdieping.

Type E1: Bouwnummer 31
Type E2: Bouwnummer 35
(plattegrondindeling E2 is gespiegeld aan E1, echter met een andere afmeting toiletruimte. Zie hiervoor ook het inzetje op de plattegrond)

Indeling en afwerking:
Je betreedt het penthouse middels een ruime entree. Aan deze entree bevinden zich drie grote slaapkamers waarvan de "masterbedroom" een eigen compleet ingerichte badkamer en een inloopkastruimte heeft. Daarnaast is er een aparte toiletruimte en nog een tweede luxueuze badkamer met eigen toilet, bad en inloopdouche. De berging heeft een aansluiting voor de wasmachine én de droger. De ruime en zeer lichte woonkamer heeft een van alle gemakken voorziene bijzonder fraaie Siematic keuken met kookeiland. Het penthouse kent een zeer hoog afwerkingsniveau met onder andere houten kozijnen en verdiepingshoge deuren. Het is daarbij rondom voorzien van terrassen waarop je heerlijk kan genieten. Vanaf het enorme dakterras heb je een fantastisch uitzicht over Wickevoort en de omgeving.

Duurzaamheid:
Op het dak van het appartementencomplex zijn zonnepanelen aanwezig. Het penthouse is gasloos en uitgevoerd als een EPC = 0 woning en beschikt over vloerverwarming én vloerkoeling en voor de zonbelaste ramen elektrisch bedienbare screens.

Eigen parkeerplaatsen:
Parkeren doe je veilig op je eigen twee ruime parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. Daar bevindt zich ook nog een aparte grote berging. De VON prijs van deze parkeerplaatsen is niet inbegrepen in de VON prijs van het penthouse.

Persoonlijke wensen:
Wil je je penthouse naar je eigen wensen aanpassen, bijvoorbeeld de keuken omvormen tot een echte leefkeuken en de centrale plek in het huis? Dit kan uiteraard via de woonwensenlijst.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 1.197.500,-
Woonoppervlakte 189 m2
Inhoud 491 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
31 - - 189 m2 3 491 m3 Verkocht
35 - - 189 m2 3 491 m3 Verkocht