Cornelishoeve Hoofddorp

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

€ 850.000,- tot € 1.500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
170 - 200m2

Over dit project

Aan de IJweg in Hoofddorp ontwikkelt Timpaan een nieuw woningbouwproject bestaande uit circa 26 luxe vrijstaande en twee-onder-één-kap woningen op ruime kavels en circa 170 tot 200 m2 GO. Een uniek project door haar locatie achter het ‘boerenerf’ van de IJweg 1316, maar dichtbij alle voorzieningen, ontsluitingswegen, Park 2020 en aan de overkant van de Toolenburgerplas. Alle voorzieningen en de rust en ruimte zijn dus binnen handbereik!

Op dit moment wordt er samen met de gemeente gewerkt aan een stedenbouwkundig plan. Behalve dat het duurzame en gasloze woningen worden, wordt er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit.

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor deze ontwikkeling en vul de enquête in jouw profiel in. Met deze informatie kunnen we de ontwikkeling nog beter afstemmen op jouw behoeftes en woonwensen en die van vele anderen belangstellenden. Hiermee kan een plan gerealiseerd worden dat maximaal aansluit bij de wensen van de toekomstige bewoner. De toekomstige bewoner staat centraal!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cornelishoeve Hoofddorp
Start verkoop
2022 (4e kwartaal)
Koopwoningen
26
Prijs
€ 850.000,- tot € 1.500.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden