Cornelishoeve Hoofddorp

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

€ 700.000,- tot € 1.200.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
135 - 220m2

Over dit project

Aan de IJweg in Hoofddorp ontwikkelt Timpaan een nieuw woningbouwproject bestaande uit circa 26 luxe vrijstaande en twee-onder-één-kap woningen op ruime kavels en circa 170 tot 200 m2 GO. Een uniek project door haar locatie achter het ‘boerenerf’ van de IJweg 1316, maar dichtbij alle voorzieningen, ontsluitingswegen, Park 2020 en aan de overkant van de Toolenburgerplas. Alle voorzieningen en de rust en ruimte zijn dus binnen handbereik!

Op dit moment wordt er samen met de gemeente gewerkt aan een stedenbouwkundig plan. Behalve dat het duurzame en gasloze woningen worden, wordt er veel aandacht besteed aan de beeldkwaliteit.

Heb je interesse in wonen in dit plan? Of wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cornelishoeve Hoofddorp
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Prijs
€ 700.000,- tot € 1.200.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden