Quatrebras Park Quartier III fase 2

Haarlemmermeer - Badhoevedorp
Actueel aanbod

€ 660.000,- tot € 1.250.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
144 - 208m2
Kaveloppervlak
128 - 596m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Badhoevedorp kan zijn oorspronkelijke charme weer tonen. Met de omlegging van de A9 ontstaan er veel kansen om een mooier en schoner Badhoevedorp te ontwikkelen nu de rust is wedergekeerd in het van oudsher groene dorp. De bereikbaarheid, het groen en de uitgebreide (sport)voorzieningen maken het dorp tot een ideale plek voor gezinnen en iedereen die van buiten houdt, maar toch dichtbij Amsterdam wil wonen.

Quatrebras Park is prachtig dorps wonen in een omgeving van ronde singels en wijkjes vol groen en water nabij het vernieuwde centrum. Hier is het heerlijk ruim en kindvriendelijk wonen, op luttele minuten van het Amsterdamse Bos. Ook andere diverse voorzieningen in Amsterdam liggen op fietsafstand van Quatrebras Park. Denk bijvoorbeeld aan theater Carré, de Pijp voor diverse boetiekjes en gezellige restaurantjes en het Vondelpark.

Het laatste deelgebied van Quatrebras Park is Quartier III. Hier komen in totaal 163 woningen verdeeld over 2 bouwfases. Beide fases zullen bestaan uit rijwoningen, twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen. Fase 1, de Brink bestaat uit 65 woningen waarvan de eerste woningen inmiddels zijn opgeleverd. Fase 2, De Laan, bestaat uit 98 woningen; 73 rij-, 18 twee-onder-één-kap- en 7 vrijstaande woningen. De bouw van deze mooie woningen is gestart!

De woningen zijn ontworpen door Zeinstra Veerbeek Architecten en krijgen een rijke architectuur met onder andere overstekken, diverse metselwerk verbanden en ramen met roedes.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Quatrebras Park Quartier III fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
5 van 98 beschikbaar
Prijs
€ 660.000,- tot € 1.250.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden