Woonveld Aan de bosrand

Haarlemmermeer - Cruquius
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
451 - 466m2

Over dit project

Woonveld Aan de bosrand

Een eigen unieke woning ontwerpen aan de rand van het bos

Wonen in het bos, tussen de bomen en in verbinding met de natuur. Dat zijn de kernwaarden van deze vier buitengewone kavels. De beeldbepalende historische bosgordel van Landgoed Wickevoort is op deze locatie uitgegroeid tot een bos met monumentale prachtige bomen. Deze bomen zijn erfgoed en vormen de basis van de kwaliteit van het gebied. De vier vrije kavels bieden de mogelijkheid om een eigen thuis te bouwen in harmonie met de natuur. Hier woon je letterlijk tussen en onder de bomen.
In harmonie met de natuur

Door het gebruik van slimme bouwmethodes kunnen de beschermende bomen onderdeel worden van het ontwerp en beleving van de woningen. Sobere architectuur gecombineerd bijvoorbeeld met een verhoogd woonniveau en het gebruik van natuurlijke materialen geven het gevoel in de natuur te wonen.

In Verkoop

De vrije kavels zijn gesitueerd aan de bosgordel ter hoogte van Erven 3 en hebben een circa grootte van 451 m2 tot 466 m2. De verwachting is dat de verkoop van de vrije kavels eind derde kwartaal 2022 van start gaat. Wil je meer weten over dit speciale en unieke plekje op het Landgoed? In het Kavelpaspoort, welke je kan downloaden van de website, vind je een uitgebreide omschrijving en de “Do’s en Don’ts” van dit plekje. Lijkt het jou interessant om hier je eigen droomplek te creëren? Schrijf je in via de website of neem contact op met JRS makelaars in Haarlem. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen en krijgt de gelegenheid om de kavels te bezichtigen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonveld Aan de bosrand
Koopwoningen
4
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden