Quatrebras Centrum West

Haarlemmermeer - Badhoevedorp
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
131 - 167m2
Kaveloppervlak
124 - 243m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Royaal wonen, midden in het Centrum

Badhoevedorp kan zijn oorspronkelijke charme weer tonen. Met de omlegging van de A9 ontstaan er veel kansen om een mooier en schoner Badhoevedorp te ontwikkelen nu de rust is wedergekeerd in het van oudsher groene dorp. De bereikbaarheid, het groen en de uitgebreide (sport)voorzieningen maken het dorp tot een ideale plek voor gezinnen en iedereen die van buiten houdt, maar toch dichtbij Amsterdam wil wonen

Wonen in Quatrebras Centrum is royaal wonen, in het nieuwe dorpshart van Badhoevedorp. De ruime woningen zijn verbonden via het Lint, op loopafstand van winkels en horeca. De architectuur is geïnspireerd op de grandeur van de jaren dertig, maar wel met het wooncomfort van een nieuwbouwwoning.

In Centrum West, gelegen langs de Kamerlingh Onneslaan, de Zeemanlaan en langs Het Lint, komen 37 woningen van de types Lyon en Metz.
Binnen ieder type zijn diverse varianten waardoor een zeer gevarieerd aanbod ontstaat.

Type Lyon komt voor als een hoekwoning en tussenwoning met of zonder topgevel. Daarnaast zijn er van het type Lyon 5 bijzondere woningen: de specials.

De rijwoningen, van het type Metz zijn gelegen aan Het Lint waarbij alle woningen een veranda of openslaande deuren aan de voorzijde hebben. Ook deze woningen komen in diverse varianten voor.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Quatrebras Centrum West
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden