De Venoever

Haarlemmermeer - Nieuw-Vennep
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
79 - 136m2
Inhoud
220 - 380m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Waar luxe wonen, rust en comfort samenkomen

De rust van de Vaart, uitzicht over de Witte Kerk en alle voorzieningen op loopafstand. Dat is wonen in comfort.

Op één van de mooiste plekken in Nieuw-Vennep worden 24 ruime, gelijkvloerse nieuwbouwappartementen onder prachtige architectuur gerealiseerd. Vanaf het eerste moment ontwikkeld om geschikt te zijn voor alle levensfasen en van de allerhoogste kwaliteit. Met meerdere indelingsopties, ruime balkons en dakterrassen voldoen de appartementen precies aan uw wensen.

Wonen in De Venoever is een genot!

Zorgeloos wonen op niveau

In De Venoever worden appartementen van tussen de 79 en 136 vierkante meter gerealiseerd. Ieder appartement is ruim en luxe opgezet. Deze appartementen zijn gelijkvloers uitgevoerd en voorzien van grote buitenruimtes met prachtig uitzicht. Vanaf de royale buitenruimtes kunt u zalig van de ochtend- of middagzon genieten. Dat maakt De Venoever een plek van het hoogste comfort. Voor de maximale beleving zijn er op de hoogste verdieping twee penthouses beschikbaar, die ieder hun eigen dakterras hebben. En voor uw auto hebben wij een parkeerplaats op eigen terrein.

De Venoever wordt ontwikkeld op de locatie van Grandcafé de Bulls, gelegen aan de kruising van de Nieuwstraat en de Hoofdweg. Met winkelcentrum Symphony op een steenworp afstand woont u hier van alle gemakken voorzien. Ook voor een hapje of een drankje heeft u binnen een paar minuten lopen opties te over. Met recht één van de beste plekken van Nieuw-Vennep.

Natuurlijk duurzaam

Regenwater vasthouden, groene daken, insectenhotels, klimplanten aan de gevel? Natuurlijk. De kwaliteit van De Venoever is ook op het gebied van duurzaamheid terug te zien. Zo wordt ook een gedeelte van de gevel in hout gerealiseerd. Maar ook wordt de mogelijkheid geboden om additionele zonnepanelen op het dak te realiseren. Daarmee gaan we net een stapje verder.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Venoever
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Woningen
22 van 24 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
10 tot 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden