Van Marishof

Haarlemmermeer - Nieuw-Vennep
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
64 - 163m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Van Marishof bestaat uit 18 appartementen en een dubbele woning, geïnspireerd door de traditionele boerderijstructuur met een voorhuis en schuur. Deze symboliek is terug te zien in het ontwerp, waarbij de dubbele woning fungeert als het voorhuis en de appartementen als de schuur. Dit geeft Van Marishof een unieke charme en een landelijke uitstraling met een eigentijdse twist. Ziet u zichzelf hier al wonen?

De appartementen zijn ideaal voor vitale senioren die op zoek zijn naar een gelijkvloerse woning met moderne voorzieningen. Door de verschillende balkonposities heeft elk appartement zijn eigen karakteristieke zonligging. Ieder appartement heeft een parkeerplaats in de half verdiepte parkeergarage waar ook de extra bergingen zijn gelegen.

De twee-onder-één-kapwoning biedt volop ruimte en privacy, perfect voor wie net iets groters zoekt. De woningen zijn ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, waarbij energie-efficiëntie en wooncomfort centraal staan. Naast een buitenberging beschikt u over 2 eigen parkeerplaatsen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Van Marishof
Woningen
0 van 20 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden