Turfspoor

Haarlemmermeer - Aalsmeerderbrug
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Lisserbroek, een pittoresk dorp in de Haarlemmermeer en op korte afstand van Amsterdam, Den Haag en het recreatiegebied Kagerplassen, is een uitgelezen woonlocatie voor mensen die ruim en groen willen wonen met stedelijke voorzieningen binnen handbereik.
In de gebiedsuitwerking Haarlemmermeer/Bollenstreek is het plan opgenomen in Lisserbroek circa twee- tot drieduizend woningen te ontwikkelen. Woningcorporatie Ymere, woningbelegger Amvest en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM willen samen met belanghebbenden inventariseren wat de wensen en mogelijkheden voor Lisserbroek zijn.
Om een goed beeld te krijgen van de wensen die er leven voor dit nieuwe woongebied in Lisserbroek hebben Ymere, Amvest en AM een enquête samengesteld. Wij nodigen u graag uit hieraan deel te nemen. U ontvangt per e-mail een uitnodiging aan de enquête deel te nemen als u zich heeft aangemeld als belangstellende.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Turfspoor
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden