De Oost Hoofddorp

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In een centrale en zorgvuldig ontworpen tuin, aan de Hoofdweg 634-640 in Hoofddorp, midden in de Haarlemmermeer komt De Oost. Je bent overal dichtbij; zo in het centrum van Hoofddorp, en zo op Schiphol, in Amsterdam, Haarlem of Leiden.

Met de locatie van De Oost zit je overal zo middenin. Op slechts enkele minuten lopen is het levendige centrum van Hoofddorp, met alle denkbare winkels, diensten en voorzieningen. Op 8 minuten fietsen is Station Hoofddorp, waar je met 4 minuten op Schiphol, en met 10 minuten in Amsterdam bent. En De Oost is al zo groen, en daar komt al het groen van de Haarlemmermeer nog eens bij. Talloze fiets en wandelroutes zijn er om ontdekt te worden, en op nog geen kwartier fietsen is het Haarlemmermeerse Bos en de Groene Weelde.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Oost Hoofddorp
Woningen
0 van 119 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden