De Elisabeth Hoeve

Haarlemmermeer - Nieuw-Vennep
Actueel aanbod

€ 445.500,- tot € 995.000,-

Over dit project

Wonen in een landelijke omgeving, rust, ruimte en toch dichtbij de reuring van de stad. Hoeveel mensen dromen hier niet van? Het project De Elisabeth Hoeve biedt hier de mogelijkheid toe.

De projectlocatie is gelegen aan de IJweg 1435 in Nieuw-Vennep, tegen Hoofddorp aan. Het station, Amsterdam, Haarlem en het strand van Zandvoort zijn allemaal binnen een mum van tijd bereikbaar.

Langs de polderwegen is er voor gekozen om ‘stil’ te staan. Kwaliteit van het landschap met al haar positieve en geliefde kenmerken blijven zo behouden voor de toekomst. Het ruimtelijke van de lange lijnen door het landschap, gemarkeerd door bomenrijen langs de smalle wegen en boerenerven en het dorpse karakter in de individuele bebouwing moet beschermd en bewaard blijven. De historie van de Haarlemmermeerpolder blijft zichtbaar, zonder dat de ontwikkeling van het gebied achterblijft.

De Elisabeth Hoeve biedt ruimte voor 16 energieneutrale koopwoningen!

De samenhang tussen de woonvormen kenmerkt zich door detaillering en sfeer. De woningen zijn gericht naar het binnenerf. Een erf met meerdere functies. De woningen die grenzen aan dit erf, hebben aan deze zijde de voordeuren. Je maakt hier met gemak ‘een praatje op de stoep’ voor het huis.

Wonen op een boerenerf, een droom die werkelijkheid wordt!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Elisabeth Hoeve
Woningen
16 van 16 beschikbaar
Prijs
€ 445.500,- tot € 995.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden